Glas Javnosti

Savršeni trikovi za žene koje drže do stila: Ovako će lak za nokte da vam traje nedeljama

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Sigurni smo da vam je poznat onaj osećaj kada dva dana nakon što nalakirate nokte, i divite se njihovom besprekornom izgledu, lak počne da se krza.Ovo definitivno nije izgled kom pripadnice lepšeg pola teže, ali i za ovaj problem postoji rešenje. Evo šta možete da korigujete, kako bi vam lak na noktima trajao što duže. 


Baza

Iako vas mrzi, ne preskačite ovaj korak, jer će duže sačuvati lak čitavim. I ne samo to, za žene kojima se nokti listaju ovaj korak je obavezan, jer će sprečiti da lak puca.

Aceton pre lakiranja

Obavezno pređite vatom natopljenom acetonom pre nego što nanesete bazu kako bi nokti bili očišćeni od svih masnoća. Tako će boja mnogo duže trajati.Završni sloj

Da, zvuči previše... Baza, lak, pa završni sloj. Ali upravo je završni sloj taj koji će vas spasiti od toga da sat vremena pazite da ne pokvarite lak dok se ne osuši. Završni sloj za brzo sušenje omogućiće da potpuno normalno funkcionišete za samo deset minuta. A još jedna prednost je što daje noktima divan sjaj.

Rukavice su obavezne

Ne samo zbog manikira, već i lepote celih ruku – uvek kada perete sudove, makar to bila I samo jedna šoljica, stavite rukavice.

Prepravke

Sredinom nedelje verovatno je da će biti potrebe da malo popravite manikir. Jednostavno pređite još jedan sloj laka, a potom ponovo završni i izgledaće kao tek nalakirani, a što je najbolje za sve ovo biće potrebno manje od deset minuta.


BONUS VIDEO: Nebojša Tubić Žabac VS Miša Bjelivuk! Ljuba Zemunac - PSIHOPATA ili DŽENTLMEN? (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR