Glas Javnosti

MINI VODIČ: Izaberite odgovarajuće minđuše prema obliku lica

Moda
Autor: Glas javnosti

Kada birate nakit, odaberite ga kako treba - kao profesionalac...

Danas vam predstavljamo mini vodič - kako da izaberete odgovarajuće minđuše. Mnogi misle da mogu da nose bilo kakav oblik i dužinu, ali to je pogrešno. Neke minđuše mogu naglasiti mane vašeg lice, dok druge mogu istaći najbolje na njemu.
Pravougaono lice
Borajte velike minđuše kako biste stvorili iluziju volumena. Veliki ovalni, srcasti ili detalji u obliku polu-meseca kao i dugačke, viseće minđuše su odlične za vas. Sve dok minđuše imaju glomazni izgled i nemaju previše oštre crte - odlične su.
Dugačko lice
Preporučujemo da birate četvrtaste, ovalne i truglaste oblike minđuša. Takav nakit će vizuelno dodati volumen u predelu jagodica i obraza.
Izbegavajte dugačke i ravne detalje koji će samo akcentovati oblik vašeg lica.
 
Trouglasto lice
Birajte minđuše čiji oblik sadrži krive i zaobljene linije. To će stvoriti balans između gornje i donje polovine lica i dodati mekoću vašem izgledu. Birajte ovalne i okrugle minđuše.
Ovalno lice
 
Ako imate ovalno lice, vi ste prava srećnica! Možete nositi bilo koji oblik, veličinu i dužinu minđuša jer vam sve stoji savršeno. Kao da su sve minđuše pravljene za vas i vaš oblik lica.
 
Oblik dijamanta
Za vaš oblik lica se preporučuje da birate one minđuše koje će umekšati konture lica. Najbolja opcija su ovalne ili male okrugle minđuše. Možete izabrati i one široke koje idu celom dužinom ušne resice.
Mi vam preporučujemo produžene, viseće minđuše sa zaobljenim donjim krajem. Izbegavajte minđuše sa ođtrim ivicama. Male, tanke i dugačke takođe neće stajate vašem obliku lica.
Četvrtasto lice
Uz vaše lice najbolje idu minđuše okruglom ili trouglastog oblika. Možete takođe eksperimentisati sa dugim privescima. Druga opcija su minđuše u obliku suze i alkice.
Vama trebaju detalji koji će vam produžiti vizuelno lice, pa zato vaš izbor minđuša treba da bude duži od njihove širine.
Okruglo lice
Vi treba da nosite duže minđuše kako bi ste vizuelno produžili izgled lica. Birajte geometrijske oblike, poput trouglova, kocki, pravougaonika i ovalnog. Sa druge strane, najbolje je da izbegavate glomazne i premale minđuše - za vas je sredina taman.


Glas javnosti/ C01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR