Glas Javnosti

Verovali ili ne: Razgovor o OVOJ veoma neprijatnoj temi učvršćuje vezu

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Moraćete da se naviknete na činjenicu da neke priče povezuju partnere više od drugih

Postoje određene stvari koje se ipak ne rade pred svojim partnerom dok ne budete zajedno bar godinu ili dve. Uzmimo za primer puštanje vetrova. Da li biste to uradili kada je vaš partner u blizini? Ne? Potpuno razumemo. Ipak, stručnjaci su potvrdili da postoji jedna tema za razgovor koja parove čini srećnijim, iako je pomalo škakljiva.


Nužda ljubav menja

Verovatno vam se to nekada dogodilo... Otišli ste na romantičnu večeru kod partnera. da li od uzuđenja, hrane ili nečeg trećeg… Stislo vas da morate da obavite veliku nuždu! Oh, bogamu... šta ćete sad? Radije biste izdržali dok ne dođete kući, ali šta ako ostanete da prenoćite? Ne možete toliko dugo držati otpad u svom stomaku. Ne samo da nije zdravo, već možda čak i počne da boli! U ovakvim trenucima treba jednostavno otići u toalet i obaviti nuždu. Verovali li ne, ispostavilo se da to pomaže da se stvori više poverenja i ojača veza između vas i vašeg partnera.


Poverenje ključno za odnos

Istraživanja pokazuju da su parovi koji međusobno govore o odlasku u WC srećniji u svojoj vezi. To stvara vrstu poverenja i to poverenje je upravo ono što je važno u vezi. S drugom osobom delite nešto veoma intimno i ona će to obično ceniti. Naravno, ne predlažemo da pričate o svom izmetu za kuhinjskim stolom, ali neće škoditi da ga s vremena na vreme nazovete njegovim imenom.


Glas javnosti/D03SBONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Boranija u 11.11.2023 10:02:42 h
     0 
Sreća i čvrsta veza je znači u gasovima i velikoj nuždi. Zaboravili ste na podrigivanje. Mala nužda otpada.