Glas Javnosti
Posta

Uradite ove 4 stvari i vaš MUŠKARAC neće moći da vas izbaci iz glave

Ljubav
Autor: Glas javnosti/pink.rs

Neće moći da dočeka da vas vidi ponovo.

Kako je lepo kada znate da partner konstantno misli na vas i da jedva čeka da vas ponovo vidi. To je, međutim, stvar za koju morate da se izborite, odnosno, nešto na čemu morate da poradite.

Kada vaš partner misli na vas, vi verovatno želite da se seća lepih, zanimljivih i romantičnih trenutaka koje ste zajedno proveli. Ovo je naročito korisno na početku veze, kada se još uvek upoznajete i sigurno želite da ostavite dobar utisak.

Početak veze treba da bude rezervisan za lepe zajedničke momente i vreme koje provodite zajedno, dok teške teme treba da ostanu po strani, makar na neko vreme.

Na sreću, nisu u pitanju komplikovane stvari ili akrobacije u krevetu, već 4 sasvimk jednostavne stvari sa kojima možete da počnete već danas.

1. Smeh i zabava

Smeh leči dušu. Ukoliko su vaši sastanci ispunjeni dobrijm humorom, zanimljivim pričama iz prošlosti, stvarima koje znate i slično, nema sumnje da će vaš partner povezivati kvalitetno provedeno vreme sa vama. Svako voli da se zabavlja, pa je zaista poželjno da početak veze bude pun interesantnih događaja, izlazaka i razgovora.

Radite na tome da se uvek dobro provodite i da se što više smejete kada ste zajedno.

2. Budite na njegovoj “teritoriji”

Možda vam ne zvuči logično da će vas se neko uželeti ako provodite mnogo vremena zajedno, ali ako vi ispunite njegov dan pomenutim lepim događajima, i to pritom traje nekoliko sati, nema sumnje da će mu to nedostajati već sutradan.

Jednostavno,a ko mu pružite lepo provedeno vreme, to će mu nedostajati bez vas. Ulice kojima prođe danas, podsećaće ga na onaj put kada ste tim ulicama zajedno prošli.

3. Budite podrška

Neophodno je da se među partnerima od samog početka veze razvija osećaj međusobne bezbednosti. Bezbednost podrazumeva da partner prema vama može da bude otvoren, kada su u pitanju njegovi lični problemi, nedoumice strahovi i slično. Ukoliko se takva tema pokrene, neophodno je da mu pružite podršku.

Njegove snove i težnje za budućnost ne smete da osudite ili ismevate, koliko god da možda u trenutku deluju nerealno. Uvek je u redu da kažete svoje mišljenje, ali lepa reč, podrška i kvalitetan savet, uvek su dobrodošli. Isto ćete dobiti i zauzvrat.

4. Razbijajte rutinu

Ukoliko želite da neprestano misli na vas, treba stalno da stvarate nove uspomene. Budite vi ti koji će pokretati stvari i razbijati rutinu. Idite na mesta na kojima niste bili, predložite neku avanturu, ruženje s prijateljima ili nešto nesvakidašnje.

Ponavljamo da je važno da vreme koje provodite zajedno bude zabavno i ispunjeno smehom. Tako će vaš partner uvek lepo raspoloženje i nova iskustva povezivati sa vama.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP