Glas Javnosti

Sadašnjem dečku ove stvari nikako NE SMETE da pričate o bivšem!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Sasvim je normalno da sa svojim novim dečkom podelite sve što vam je na umu, a s vremenom ta želja sve više raste.

Kako mu postajete sve bliži, želećete da mu kažete detalje iz svog života. Zato ovu rečenicu zapamtite " za neke priče zaista morate imati granicu.  Na temu vašeg bivšeg minimalno otkrivajte detalje.

Intimni detalji sa bivšim
Ovo je jednostavno pravilo kog bi trebalo da se držite ako vam je stalo do vaše sadašnje veze. Vaš trenutni momak zaista ne želi da čuje pojedinosti vezane za intimne odnose koje ste imali sa svojim bivšim dečkom.


Ukoliko postoji nešto što bi on morao da zna a tiče se vašeg zdravlja, to svakako kažite, ali izostavite detalje. Ni u kom slučaju ne pominjite veličinu polnog organa vašeg bivšeg, jer vam deljenje te informacije neće doneti ništa dobro.
Čak i ako vas pita da mu ispričate, gledajte da to eskivirate na najbolji mogući način.
Npr; Neću da kvarim uživanje stobom, pričanjem o bivšem....

Finansijska situacija

Novac je osetljiva tema za muškarce. Bez obzira na to što ste već istakli više puta da je vaš bivši bio kreten, ako svom novom dečku kažete da je zarađivao duplo više od njega i da vas je obasipao skupim poklonima, ostavićete na njega pogrešan utisak.
Ne želite da on pomisli da cenite muškarce samo na osnovu količine novca koju zarađuju, niti da ste spremni da trpite kretena zbog lepih poklona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR