Glas Javnosti

Neki muškarci nisu dobar izbor, zato ova TRI tipa zaobiđite

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Brak je svakako jedan od najozbiljnijih koraka u životu svake osobe, ali ova institucija jednostavno nije za sve ljude.

Zbog ulaska u bračnu luku nertko se snižavaju lični kriteriji, odstupa se od dotadašnjih uverenja i prave brojni kompromisi koji su do tada bili nemogući, sve kao rezultat pritiska okoline da žena ima mnogo godina i da joj je vreme za muža i decu.


Koliko god bili željni braka, ova tri tipa muškaraca definitivno morate zaobilaziti u širokom luku, makar oni klečali na kolenima i molili vas da se udate za njih.
Lenčine
Suprotna krajnost radoholičaru je lenčina. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa ne radi?

Egoista
U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi su najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne saputnike.

Prevarant
Muškarac koji prevari nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli platiti zbog njegovih dela - prenosi magazin.novosti.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR