Glas Javnosti

PUT DO ŽENSKOG SRCA NIJE JEDNOSTAVAN: Tri ključne stvari koje očekuju od vas

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Želite da osvojite njeno srce na prvom sastanku? Zapamtite ove savete.

Prema jednom od istraživanja postoji nekoliko ključnih stvari koje žene očekuju od svojih potencijalnih partnera. Neke od njih su sasvim jednostavne.

1. Bezbedan povratak kući

Ništa nije romantičnije od brige o njenoj bezbednosti. Čak 55 odsto žena ističe da je veoma važno da muškarci obezbede njihov siguran povratak kući. Ovo pokazuje vašu brigu i pažnju, što je ogroman plus u očima mnogih dama.


2. Pažnja i fokusiranost

Da li ste znali da 55 odsto žena želi i da spustite telefon i obratite pažnju na njih tokom razgovora? Ostavite telefon po strani i posvetite se njoj. To će pokazati da ste zaista zainteresovani i da poštujete njeno vreme.

3. Iskreni komplimenti

Pola ispitanih žena želi iskrene komplimente. Ne radi se o preteranom hvalisanju, već o iskrenim i jednostavnim rečima koje će joj staviti do znanja da je primećena i cenjena.

Zašto su ove stvari važne?

Većina savremenih žena traži više od prolazne avanture. Takođe, većina samaca danas 53 odsto muškaraca i 68 odsto žena traže ozbiljnu vezu. Žene žele iskrenost, pažnju i sigurnost, jer žele da se povežu na dubljem, smislenijem nivou.

Zaključak

Ako želite da impresionirate damu na prvom sastanku, posvetite pažnju ovim ključnim stvarima. Briga o njenoj bezbednosti, posvećivanje pažnje i davanje iskrenih komplimenata mogu biti vaš put do njenog srca. Žene žele kvalitetne razgovore i veze koje nisu površne.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR