Glas Javnosti

Ozbiljan je samo preko poruka? Ako vidite ova tri znaka, zaboravite na vezu s njim

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kako prepoznati prevaranta na društvenim mrežama?

Danas su se društvene mreže praktično pretvorile u sajtove za upoznavanje i mesto za pronalaženje partnera. Problem sa kojim se susreću i oni koji su na mrežama i na ovakvim sajtovima, jeste što je teško prepoznati kada neko "folira" da želi ljubav i ozbiljnu vezu, a kada je samo u potrebi za "akcijom". 


Ako imate ozbiljne namere i tražite osobu sa kojom biste mogli da imate dugu vezu, onda obratite pažnju na ova tri znaka jer oni nedvosmisleno ukazuju da ste nabasali na osobu koja nema iste želje i namere. Ovakav muškarac će se pretvarati da je iskreno zainteresovan samo za vas, ali neki signali će odati da je zapravo folirant. Zato, obratite pažnju na ova tri znaka, oni ukazuju da samo gubite vreme sa njim...


Prati ogroman broj žena

Ako je muškarac zaista odlučan da pronađe dostojnog partnera, onda neće provoditi sve svoje slobodno vreme gledajući fotografije velikog broja žena. Niko ko je u potrazi za srodnom dušom nema vremena da održava kontakte sa velikim brojem drugih žena. Ako primetite da je vaš potencijalni partner opsednut lepoticama, onda ne bi trebalo da očekujete da će se u nekom trenutku fokusirati samo na vas. Takvim ljudima je uvek potrebna raznolikost.


Lajkovi i komentari na fotografije žena

Muškarci koji su posvećeni ozbiljnim vezama ili streme ka takvim, u većini slučajeva su praktično nevidljivi na društvenim mrežama. Oni prate vesti, zanimljive događaje, ličnosti koje su povezane sa njihovim poljem interesovanja. Ako muškarac stalno osvećuje pažnju velikom broju žena na mrežama, onda je malo verovatno da će biti "dobar materijal" za bilo šta ozbiljno.


Ne oglašava se na vašem profilu

Ako vam šalje "vatrice" i poruke ljubavi privatno, u inboks, a ne oglašava se javno na vašem profilu, i to je znak za alarm. Naravno, ne mora svaka emocija javno da se pokazuje da biste bili sigurni da su namere ozbiljne, ali kada tome pridodate da se već prati sa "gomilom" drugih, atraktivnih žena, šta možete da pretpostavite? Da i njima šalje iste  poruke. Ovo može da znači da je ili zauzet, u braku na primer, ili da vas drži "u rezervi" dok ne nađe neku bolju opciju... U svakom slučaju, male su šanse da ovaj odnos može da preraste u ozbiljnu vezu. 

Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR