Glas Javnosti

Dopisivanje sa drugom ženom je prevara ili nešto drugo?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Da li je flertovanje preko poruka za vas prevara ili ne? Da li biste svom partneru oprostili takav flert ili to ne biste mogli da izbijete iz glave? Razlozi zbog kojih zauzet muškarac ovako postupa su brojni...

Sumnja u partnerovo neverstvo može biti najveći razlog vašeg nemira i tuge, ali, sa druge strane, pomislite šta je vašeg partnera navelo na ovakav postupak. I, šta je vas nateralo da mu zavirite u telefon. 

Ako ste ikad posumnjali u svog partnera, sigurno je nekim svojim postupkom pokazao da bi mogao da vas prevari. Međutim, flertovanje preko poruka je bezopasno, ukoliko ne pređe u nešto više. Opet, taj na oko bezazleni flert može dovesti do gubitka poverenja u partnera, narušavanja emotivnih odnosa, čestih svađa i prebacivanja, na kraju, do raskida. Udaljavanje partnera i osećaj nesigurnosti su takođe pratioci ove situacije. Zbog čega muškarci flertuju?

Kada muškarac flertuje, recimo, sa koleginicom na poslu, moguće je da mu se ta osoba sviđa ili prosto, traži pažnju. Osećaj da je neko na njega obratio pažnju i da mu je možda udelio kompliment, pohvalio njegov rad ili, jednostavno, dirnuo u njegov ego, dobar je osećaj. Biti primećen i nekome važan, podiže samopouzdanje, stvara osećaj vrednosti. Uprkos tome, kada žena flertuje, muškarci to shvataju kao prevaru i teško je opraštaju. Osećaj krivice i kajanja češće se onda javlja kod žena nego kod muškaraca. 

Ako ste svom muškarcu pokazale koliko vam je do njega stalo, ako ste mu posvećene u potpunosti, sigurno će uvideti svoju grešku i izviniti se. Razmislite šta ga je navelo da to učini i pokušajte da sve razjasnite. Ukoliko baš ne možete da mu oprostite, i smatrate da je taj njegov postupak znak da vas ne poštuje dovoljno, onda je bolje da sami odlučite šta ćete učiniti.

(Izvor: Telegraf. tv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR