Glas Javnosti

NE ODUSTAJTE OD NJIH! Žene sa ovih deset karakteristika su one prave

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kada je u pitanju pronalaženje prave, trajne ljubavi u romantičnim vezama, postoje određene osobine ličnosti koje muškarci mogu tražiti u ženi sa kojom se zabavljaju kako bi utvrdili da li ona ima ono što je potrebno da im bude dugogodišnja devojka.

Ako ste upoznali devojku koja vam se sviđa i razmišljate o tome da stvari podignete na viši nivo, verovatno ćete provoditi vreme posmatrajući je i analizirajući sve različite aspekte njene ličnosti kako biste utvrdili da li je ona prava za vas.


Donosimo vam listu koja vam može pomoći da donesete odluku:

1. Brižna
Želite da imate devojku kojoj je stalo do vaših misli, dobrih ili loših. Takođe želite da joj poverite svoje najdublje misli i osećanja koja će ceniti koliko i svoja.

2. Timski igrač
Kada imate razloga da verujete da će se žena boriti sa vama kroz život, ona je „ta za vas“.


3. Ambiciozana
U svetu u kome ima toliko mogućnosti da istražuje svoje strasti i snove, želite da vidite da ona ima želju da ih sledi. Kada devojka traži ono što želi od života, to je uvek privlačno.

4. Posvećena
Mnogima je potrebno mnogo vremena da se obavežu. Kada se konačno odlučite za taj izbor, želite garanciju da je i ona isto tako posvećena. Ovo će vam pomoći da se približite odluci da odnos podignete na viši nivo.


5. Oprašta
Muškarci često prave male greške u vezama. Takođe im je ponekad teško da procesuiraju svoja osećanja, posebno tokom svađa. Utešno je kada žena može da oprosti te male greške i svaki nedostatak komunikacije. Ovo će pomoći da veza preraste u nešto lepo i autentično.

6. Inteligentana
Ne bi trebalo da se podrazumeva, ali žene koje su inteligentne, nezavisne i koje izazivaju razmišljanje su neke od najatraktivnijih žena na svetu. Želite devojku koja može da se nosi sa bilo kojim okruženjem u kome se nađe - što takođe znači da bi trebalo da očekuje da ćete moći da uradite isto.


7. Zabavna
Muškarci vole kada devojka može da se smeje njihovim otrcanim šalama i samo da se zabavlja. Ona ne mora da bude stendap komičarka, ali ne želite ni da bude dosadna. Sposobnost da se opustite i uživate u životu neophodna je za dobru čvrstu vezu.

8. Nesebičana
Ako je stalno zabrinuta za sebe, imaće malo vremena za vas. Ova osobina ličnosti je slična timskom igraču. Naravno, biće trenutaka kada želite da ona sebe stavi na prvo mesto i obrnuto, ali niko od vas ne bi trebalo da to čini stalno.


9. Pozitivna
Muškarci vole devojke koje lako mogu nositi sa teškim situacijama, bez obzira šta se dešava u životu. Muškarci često imaju tendenciju da se fokusiraju na negativne stvari koje se dešavaju, tako da će vam imati devojku koja vidi svetlije stvari u životu pomoći da zadržite taj način razmišljanja.

10. Puna ljubavi
Muškarcima će se dopasti kada žena voli sve oko sebe i to pokazuje, ne samo rečima, već i delima. Što je još važnije, i prava devojka voleti će vas voleti, sa svim vašim manama. Neće pokušati da vas promeni, ali želi najbolje za vas.


Ljubav koju ćete pronać sa ženom koja ima ove osobine ličnosti može biti dovoljno jaka da vas odvede niz prolaz, a takođe ćete moći sa ponosom da kažete svima Imam najbolju devojku ikada!


Glas javnosti/D02H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR