Glas Javnosti

Maserka joj učinila nešto što ne može niko: Posle šest godina i dalje misli o njoj

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Putovanje na Tajland bi moglo skupo da košta jednu Engleskinju koju grize savest jer je prevarila muža.

- Ja imam 35, a moj suprug 37, i u braku smo sedam godina. Do sada smo uvek bili iskreni jedno prema drugom, zato me toliko muči ono što sam uradila - navodi ona i nastavlja:

- Kada su mi prijatelji predložili zajedničko putovanje na Tajland, bila sam veoma uzbuđena, jer to se odavno nalazllo na mojoj listi želja. Od obilaska hramova do plivanja sa slonovima, bilo je mnogo stvari koje sam želela da vidim. Prijatelj mi je stalno dosađivao pričama o tome koliko je uživao u tajlandskoj masaži, pa sam na kraju poklekla i odlučila da proverim kako to izgleda u praksi. Rezervisala sam prvi slobodan termin, i malo je reći da sam uživala.

- Iako sam očekivala da će to biti opuštanje celog tela, stvari su u jednom trenutku izmakle kontroli i maserka je počela da me miluje i ubrzo me je dovela do vrhunca. Znam da sam trabala da je zaustavim, ali toliko sam uživala da sam se prepustila tom osećanju. Posle tretmana razmišljala sam samo o ponavljanju svega toga i do kraja odmora sam imala još nekoliko vrelih tretmana sa istom maserkom. Svaki put me je dovela do vrhunca, a i ja sam njoj uradila isto - priznala je Britanka.


- Međutim, godinama me muči griža savesti jer sam tako izdala svog supruga. Ne znam šta se dogodilo sa mnom. Moram da mu priznam sve, ali ne znam kako će on reagovati - zaključila je žena.

Odgovor terapeuta:

Razumljivo je da osećate krivicu, ali zapitajte se prvo da li će priznanje svega rešiti bilo šta.

Verovatno ćete se nekoliko sekundi osećati bolje, ali sa druge strane, to će njega duboko povrediti i verovatno uništiti srećnu vezu. Možda vas neće ostaviti ali skoro sigurno je da vam više nikada neće verovati kao ranije.

Deluje da ste shvatili i učili na svojim greškama, pa zato dobro razmislite šta ćete da uradite. Možda je pravo rešenje da prvo porazgovarate nasamo sa psihoterapeutom.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR