Glas Javnosti

Verenik joj je umro na dan venčanja: Nakon par meseci saznala mračnu istinu

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Smrt ih je razdvojila na dan njihovog venčanja u avgustu 2020. Ali nakon toga, zanemela je kada je saznala njegove tajne

Umesto da presrećna prošeta do oltara, tog dana je Njujorčanka Kejtlin Palmieri (35)  ostala je paralizovana od tuge. Naime, njen verenik je doživeo smrtonosni srčani udar u 33. godini, samo nekoliko sati pre same ceremonije venčanja.

Ubrzo je pala u očaj, ali onda je usledio novi šok - Erik je vodio dvostruki život. Saznala je da je njen pokojni verenik varao i to godinama unazad.

- Bila sam frustrirana i ljuta na njega, a on je otišao. Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina, no u srcu sam znala da jeste. I htela sam da puknem od besa - opisala je osećaj razočarana Kejtlin.

Erikova izdaja postala je očigledna kada je na Instagramu pronašla neobičnu poruku za njenog preminulog verenika. Nije mnogo razmišljala o virtualnoj slučajnosti, barem ne u početku. Prvo se nije zabrinula što se ona i ta druga žena prisećaju dva različita mrtva muškarca po imenu Erik, koji su slučajno imali isti rođendan.

Ipak, odlučila je da je pozove. Našle su se i razgovarale.


S Kejtlin je vezu počeo 2018. a sa tom drugom ženom, koju je upoznao na internetu, u marta 2019 - izjavila je.

I tako je ljubavnica pokazala tužnoj verenici poruke koje su njih dvoje razmenjivali. 

Poslednje su bile odvratne, intimne, i to joj je poslao 7 dana pre našeg venčanja - izjavila je.

Plakala sam prvih nekoliko dana nakon što sam saznala za njegovo patološko, narcisoidno ponašanje - izjavila je.

Nakon Erikove smrti, bila je prisiljena da napusti njihov zajednički stan u Astoriji i preseli se na  Long Island. Tamo su joj podršku pružili njeni roditelji, kako bi se lakše nosila s velikom depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem koji je proživela.

Izgubila sam sve. Za sve je on kriv, imam puno pravo da budem ljuta - zaključila je.Glas javnostu/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR