Glas Javnosti

Koliko bivših seksualnih partnera je PREVIŠE, a koliko PREMALO?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Razgovor o seksualnoj prošlosti sa novim partnerom nekima predstavlja neprijatnost zbog straha da je brojka bivših partnera previsoka.

Zato je portal za upoznavanje rezervisan isključivo za ljude u braku, IllicitEncounters.com, sproveo istraživanje o toj tematici i ispitao niz muškaraca i žena šta oni misle – koji je ‘idealan’ broj bivših seksualnih partnera.

Studija je pokazala da se oba pola slažu da je 12 ljubavnika najbolji broj. Kao razlog takođe oba pola navela su da to pokazuje da je osoba ‘seksualno otvorena i liberalna’. S druge strane, ljude koji su imali manje od 10 partnera, smatraju ‘suviše konzervativnim’ i ‘seksualno neiskusnim’.

Osobe koje su imale 19 partnera i više smatraju ‘previše sebičnim’, ‘ljudima kojima je teško udovoljiti’ i ‘koji suviše brzo menjaju partnere’.

Međutim, muškarci i žene koji su učestvovali u ispitivanju nisu se složili oko jedne teme – koliko je važno uopšte saznati tu brojku. Samo 45 posto žena reklo je da bi htelo da zna sa koliko im se bivših partner može pohvaliti dok istu stvar želi 53 posto muškaraca.
‘Muškarci su malo kompetitivniji od žena. Žele da se smatraju najvećim i najboljim ljubavnikom, bilo zato što iskreno žele da zadovolje partnerku ili samo žele da ugode egu, to je druga stvar. Žene su sa druge strane srećne sa uživanjem u trenutku, a prošla iskustva im nisu toliko važna’, rekao je Kristijan Grant, portparol stranice koja je provela istraživanje, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO: MILAN ŠARAC: OVO JE PREDVIDELO SMRT TOME ZDRAVKOVIĆA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR