Glas Javnosti

NJIH ČEKA USPEH, NOVAC I LJUBAV! Turski astrolozi otkrili: Ovo je PET NAJSREĆNIJIH ZNAKOVA U 2022. godini!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Turski horoskop za 2022. godinu otkriva koji znakovi će biti najsrećniji.

Ova godina će biti mirnija od 2021, ali će njena "energija" biti mnogo svetlija i pozitivnija. Od ovoga će profitirati neki znakovi Zodijaka, a turski astrolozi otkrili su koji će to imati najviše sreće u 2022. godini.

Aslan (Lav)

Lavovi će ove godine definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.

Zahvaljujući neverovatnoj harizmi, ostaviće dobar utisak na sagovornike, što će im umnogome pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi. Uopšteno, naredna godina će za Lavove biti godina velikih pobeda.

Başak (Devica)

Device su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici - Merkur i Saturn - u narednoj godini će se nalaziti u prilično povoljnom položaju.

U 2022. godini držaće sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još agilnijim. Osim toga, u narednih 365 dana uspeće da reše velike i važne probleme, i to postepeno, jedan po jedan.

Terazi (Vaga)

Godina 2022. će biti veoma turbulentna za Vagu. Već u prvoj polovini 2022. pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu - oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko "dobrih" ispustiti.

Ali, Vage, ne brinite. I ostatak godine će vam ponuditi obilje šansi za uspeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2022. će biti jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku, piše Stil Kurir. 

Akrep (Škorpija)

Sjajan godina za Škorpije koje će u ovoj 2022. godini moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti svoj naum ili će biti na korak od ispunjenja želje.

Sve se dešava ubrzano. Škorpija neće imati vremena za oklevanje, a što će se ispostaviti da je bolje za nju. U 2022. će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici.

Balik (Ribe)

Ribe su u neverovatno pozitivnom talasu, za njih nema prepreka u ovoj godini. Naoštrile su se da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svkom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2022. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama.

Ranije su kineski astrolozi rekli koje znakove zodijaka čeka sreća 2022. godine . Vodeni tigar će biti simbol novog perioda - radoznala i inteligentna životinja će odrediti prirodu svih narednih događaja.

BONUS VIDEO Otkriveni najpoznatiji kradljivci umetničkih dela

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR