Glas Javnosti

KOJE OSOBINE MUŠKARCI TRAŽE KOD ŽENA? Ako imate ove osobine, moguć je i brak

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Muškarci su odgovarali na pitanja koje osobine su potrebne za stalnu partnerku, a u nastavku saznajte top tri izglasane!

Mnoge žene misle da neki muškarci prosto ne žele da se vezuju i da budu u vezi. Istina je da ponekad znaju da zbune ženski pol, ali u jednoj anketi su otkrili šta je, po njihovom mišljenju, presudno za vezu, piše Mondo portal.

Tri osobine su najviše izglasane, a kako su naveli, ako ih neka žena poseduje, spremni su i da stanu na ludi kamen. Evo o kojim osobinama je reč:Usmerena na porodicu

Koliko god neozbiljno delovali, svakom muškarcu je važno da žena bude usmerena na svoju porodicu i maksimalno posvećena. Kada biraju partnerku za "ozbiljno", muškarci razmišljaju kakva bi ona bila kao majka, jer im je izuzetno važno koja osoba će sutra vaspitati i odgajati njihovu decu. Ako želite da osvojite srce nekog muškarca, treba da pokažete da vrednujete porodicu kao instituciju i da negujete odnose sa svojim prijateljima.

Šarmantna

Šarmantne žene su muškarcima mnogo privlačnije u odnosu na one koje su nadmene, pretenciozne i glume nedodirljivost. Harizma ih najviše osvaja. Fizički izgled ih privuče, ali ukoliko niste duhoviti, zabavni i pozitivni, neće se dugo zadržati sa vama u odnosu.Ambiciozna

Muškarcima je bezuslovna podrška od ogromnog značaja, pa je samim tim i logično da će tražiti ženu koja će im je pružati. Za to najbolji osećaj imaju žene koje su vredne, uspešne, ambiciozne, prepune novih ideja. Muškarac želi da vidi da žena ima jasnu viziju svoje budućnosti ka kojoj teži.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP