Glas Javnosti

Gde žive MOMCI sa najvećim, a gde oni sa najmanjim "PONOSOM"? Evo na kom MESTU se nalazi Srbija!

Ljubav
Autor: Glas javnosti/prva.rs

„Online pharmacy From Mars“ platforma za muško zdravlje, na osnovu podataka s Google-a odredila je kako se pojedine nacije rangiraju na osnovu prosečne veličine penisa.

Prosečna veličina penisa razlikuje se od zemlje do zemlje. Iako se pokazalo da se prosečna dužina penisa povećala za 24 odsto, retke su zemlje u kojima žive srećnici sa alatom koji je veći od toga, pokazuje lista koju je sastavila „Online pharmacy From Mars“, odnosno online platforma za muško zdravlje, koja je koristila podatke s Googlea, da bi odredila novi svetski podatak, prenosi Daily Star.

Pregledani su podaci o veličini uzorka u erektivnom stanju u 80 zemalja, i pokazalo se da momci koji žive u Ekvadoru imaju penise prosečne dužine oko 17,61 centimetara. To je otprilike 10 posto, ili oko 1,76 cm više od prosečne dužine.

Dobro se rangiraju i momci iz Kameruna, Bolivije, Sudana i sa Haitija. Afričke zemlje se u većini nalaze na listi „Top 10“, dok je Holandija jedina evropska zemlja čiji su se muški predstavnici visoko ragirali na osnovu svojih mera.

Farmaceut Navin Kosla, koji je ocenio studiju, kaže kako se većina ljudi u nekom delu života doista zapita spadaju li među naciju koja ima šta da pokaže.

- Veličina penisa ima enorman uticaj na samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi – dodaje on.

Podaci koji su prikupljeni iskorišteni su i za to da bi se utvrdilo gde žive muškarci s najmanjim penisima. Sa te neslavne strane liste vodi Kambodža, sa prosekom od samo 10,04 centimetra u erekciji.

I dok se neke ekonomski jake nacije nalaze na vrlo slabim mestima – na primer, Britanci su na 66. mestu, s prosečnih 13,13 centimetara, SAD na 59. mestu, sa prosekom od 13,58 centimetara, Nemačka na 39. mestu, sa prosečnih 14,52 centimetra – Hrvatska je na solidnom 34. mestu, zahvaljujući proseku od 14,77 centimetara, dok se Srbija našla na 33. mestu sa prosečnom dužinom penisa 14,87 centimetara.

Ipak, treba naglasiti da se izvorna studija oslanja na podatke koje su ispitanici sami merili i prijavili, pa nije isključeno da su neka merenja možda i neprecizna, jer su vlasnici hteli malo da „varaju“.

Navin kaže kako veličina na kraju možda i nije previše važna.

- Stvar je u tome da će se svaki vlasnik penisa više zabrinjavati zbog njegove veličine, nego što su oko toga zabrinuti njegovi seksualni partneri – zaključuje on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR