Glas Javnosti

JAPANSKI MEKDONALDS LANSIRRA LINIJU PARFEMA S MIRISOM POMFRITA: Preuranjena prvoaprilska šala?

Svet
Autor: Glas javnosti

Mekdonalds u Japanu je nedavno iznenadio fanove najavljujući limitiranu liniju parfema inspirisanu njihovim popularnim McFriesom. Ova jedinstvena linija će se sastojati od tri različita ukusa: so od morske alge nori, ljuti beli luk i crni biber i klasični McFries slani ukus.

Trenutno nema informacija o datumu izlaska parfema ili njihovoj ceni. Svaka boca će imati jedinstven dizajn i oblik, dok će miris McFriesa imitirati prepoznatljiv dizajn crvene i žute ambalaže. Ukusi nori alge, soli i belog luka i crnog bibera sa majonezom biće inspirisani dizajnom Shaka Shaka krompira. Shaka Shaka pomfrit je ekskluzivan za McDonalds Japan, nazvan po zvuku koji torba proizvodi.


Mnogi su posumnjali da je to prvoaprilska šala

Mekdonalds najavio je novi parfem preko svog zvaničnog naloga na društvenoj mreži X, a objava je mnoge iznenadila: "Da li je ovo prvoaprilska budala?" „Još nije 1. april“, „Nije 1. april, zar ne?“, „Još je mart“, „Da li je danas 1. april?“, komentariše se ispod objave.


Iako su mnogi sumnjali da je ovo bila prvoaprilska šala, ovo je pouzdan nalog koji je je izvor informacija o novim saradnjama i izdanjima, što sugeriše da bi ova najava mogla biti istinita.



Ovaj Mekdonalds je takođe poznat po raznim saradnjama i igračkama u okviru Happy Meal asortimana. Nedavne saradnje uključuju igračke Hapyi Meal inspirisane likovima poput Kirbija i Pompompurina, a nedavno su otkrili da su neke igračke nestale ranije nego što se očekivalo. Takođe su imali saradnje kao što je set Spy x Family Happy Meal, božićna saradnja sa Fate/Grand Orderom 2023. i proslava 50. godišnjice Hello Kitty.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR