Glas Javnosti

VEČERA ZA PAMĆENJE : Specijalitet koji će vas raspametiti

Hrana
Autor: Glas javnosti

Paprike možete da punite najrazličitijim nadevima, a najpoznatije su one punjene mlevenim mesom ili sirom.

Mogu da se prave i u mrsnoj, ali i posnoj varijanti, a uvek su ukusne. Predlažemo vam da paprike isečete na kolutove i punite ih nadevom od belog mesa. Ovakva kombinacija je pun pogodak, a osim za večeru možete da poslužite i za predjelo kada su neke svečanosti. 

  • Sastojci:
  • 1-2 paprike 
  • 400 g pilećeg filea 
  • 1 jaje 
  • 100 g tvrdog sira 
  • 1/2 kašičice belog luka u prahu 


Priprema:

Meso isecite na kockice, posolite, pobiberite, pa dodajte jaje i rendani sir. Pospite i belim lukom i dobro promešajte. Paprike isecite na kolutove, pa poređajte u blago nauljeni tiganj. U šupljinu sipajte nadev od mesa i pržite sa obe strane po 5-7 minuta piše Stvar ukusa

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR