Glas Javnosti

VEČERA KOJU NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE : Bajati hleb iz rerne koji ćete obožavati

Hrana
Autor: Glas javnosti

Bajat hleb uglanom svi bacaju. Neki možda ostave za prženice, ali postoji još jedan sjajan recept koji će vam promeniti naviku da hleb ne bacate više

Retko ko voli bajat hleb, ali više ne morate da ga bacate, sada ga iskoristite i napravite fantastičnu večeru. To je nešto kao prženice koje se peku u rerni sa sirom i šunkom. Hleb se preliva smesom od jaja i mleka, ali se dodajte i krem sir koji daje poseban šmek. Trebaće vam manje od sat vremena i za pripremu i za pečenje, a sve sastojke već imate u frižideru. 

Sastojci:

  • hleb 
  • šunka po izboru 
  • 200 g tvrdog sira 
  • 4 jajeta 
  • 300 g krema sira 
  • 200 ml mleka 
  • 20 g putera 

Priprema:

Isecite hleb na kriške. Tepsiju premažite puterom, pa poređajte kriške hleba. Pospite ih rendanim sirom, pa poređajte šunku po izboru. Umutite jaja sa krem sirom, mlekom i istopljenim puterom preporuka Mondo.rs

Prelijte preko šunke, pa ponovo pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR