Belo meso napunite povrćem, pa urolajte i poređajte u tepsiju. Sve prelijte bešamelom i pecite manje od pola sata. Poslužite samo sa salatom.
Priprema:
U tiganju na malo ulja propržite sitno seckan crni luk, pa posle minut, dva dodajte i seckane pečurke. Kada omekšaju dodajte i sitno seckanu papriku. Pososlite i pobiberite, promešajte i gotovo povrće sipajte u neku posudu. Dodajte rendani sir i promešajte. U šerpi istopite puter, pa dodajte brašno i mešajte minut. Zatim sipajte mleko i posolite, pobiberite, pa pospite muskatnim oraščićem. Mešajte sve vreme i kuvajte dok se ne zgusne. Meso isecite na tanke šnicle, pa dodatno istucite čekićem za meso. Posolite i pobiberite. Na svako parče sipajte kašiku fila, pa urolajte. Ređajte u nauljenu tepsiju i prelijte bešamel sosom. Pecite na 180°C oko 25 minuta.
Glas javnosti/Stvar ukusa