Glas Javnosti

RECEPT ZA POSNI RUČAK : Đuveč brz i preukusan

Hrana
Autor: Glas javnosti

Đuveč je najbolji sprempljen prema domaćem receptu. Ovaj je pun pogodak za ljubitelje povrća ali i oni koji se pridržavaju posta

Sastojci:

1 veća veza mladog luka

1 veća šargarepa

1 manji celer

šaka graška i boranije

manji cvet brokolija

1 veći krompir

1 oljušten paradajz

3 paprike

ml. paprika

po želji ml biber

2 kašičice belog luka granule

1 kašika začina suvoga

30 ml ulja

50 g pirinča


Priprema:

Pržiti mladi luk, dodati sečenu papriku pa je malo prodinstati, dodati seckanu šargarepu, celergrašak, boranijukrompir opran pirinač, sve začine. Na kraju staviti sečen paradajz ili 100 ml kuvanog paradajza cvetiće brokolija. Sve izjednačiti i staviti 30 minuta na 220 stepeni da se zapeče. Odličan ručak sa puno zdravog povrća.

Glas javnosti/Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR