Priprema:
Meso isceite na kockice, pa ga posolite, pobiberite i pospite slatkom paprikom. Zatim prelijte maslinovim uljem (2 kašike) i sve dobro promešajte. Isecite obe vrste crnog luka na rebaraca, pa propržite u nauljenom tiganju. Kada malo omekša dodajte paradajz pastu i vodu, pa posolite. Dinstajte još 2-3 minuta. U drugom tiganju propržite meso, a ga dodajte u sos. Promešajte i sipajte pavlaku za kuvanje, pa krčkajte još 10-15 minuta. Pospite seckanom mirođijom. U šerpi istopite puter, pa dodajte pirinač i posolite. Sipajte vodu. Poklopite i kuvajte 10 minuta. U tiganju propržite sitno seckani crni luk, pa dodajte sitno seckanu šargarepu i papriku. Kada omekša dodajte kukuruz i skuvani pirinač, pa promešajte.
Glas javnosti/M01S