Priprema:
Penasto umutite puter sa šećerom, pa dodajte kondenzovano mleko i vanilu i sjedinite mikserom. U drugoj posudi pomešajte sir i sirće, pa dodajte u smesu sa puterom i dobro sjedinite. Dodajte prosejano brašno, kakao i sodu bikarbonu i dobro sjedinite sastojke. Sipajte ga u kalup obložen pek papirom i poravnajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 170°C oko pola sata. Dok se kora peče otopite čokoladu sa slatkom pavlakom, pa sipajte u posudu i pokrijte providnom folijom. Probušite rupe i ostavite da se stegne u frižideru pola sata. U jednoj posudi pomešajte seckane jagode sa šećerom u prahu i ostavite da odstoje, a u šerpi pomešajte vodu i šećer, pa kuvajte dok ne proključa. Kada se kora ohladi presecite je tako da dobijete 3 jednaka kruga. Stavite jednu koru na tacnu, pa premažite šećernom vodicom, a onda i ganašem, pa stavite jagode. Preko ide druga kora, premažite šećernom vodicom, premažite ganaš i onda stavite jagode. Preko ide treća kora, a onda premažite nutelom koju ste malo istopili i ukrasite jagodama.
Glas javnosti/M01S