Glas Javnosti

PA NEMA DALJE: Kolenica u kajmaku i renu je nešto NAJBOLJE što ćete probati!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Za neke specijalitet je potrebno malo više vremena i to je slučaj sa kolenicom u kajmaku i renu. Ipak, ovo jelo mogu da naprave svi.

Iako vam ne trebaju posebne kulinarske sposobnosti, za pripremu ovog jela vam treba malo više vremena, ali verujte da vredi!

Potrebno vam je 3 kilograma dimljene kolenice, pola kilograma kajmaka i 150 grama rena.

Stavite kolenicu da se kuva oko 4-5 sati. za to vreme pripremite neki prilog ili salatu koju ćete uz nju služiti.

Nakon kuvanja jr izvadite i kada se malo prohladi, uklonite kožicu i kosti. Uzmite đuveč, pa po dnu sipajte kajmak, a onda i malo mesa koje ste iscepkali, pa ren i tako redom ređajte.

Na kraju zapecite u rerni nekih 20 minuta na 200°C, savetuje stvarukusa.mondo.rs.

Prijatno!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR