Glas Javnosti

NEVEROVATNI TRIKOVI KOJI ĆE VAM PRIPREMU JELA OLAKŠATI

Hrana
Autor: Glas javnosti

Priprema slave je u jeku, zato smo pronašli par savršenih trikova koji će vam olakšati pripremu praznične trpeze.

Čokoladna glazura vam neće popucati ako u još vruću glazuru dodate jednu kašiku jogurta.

Penast maslac ćemo najlakše dobiti ako maslac pre mućenja pospemo sa malo brašna.

Testo vam se neće lepiti za metlice od miksera ukoliko ih prethodno namažete sa jestivim uljem.

Da možete bez razmišljanja da se rukujete sa gostima da vam ruke ne smrde na luk ,vlažne ruke odmah istrljaju solju, a posle ih operite u toploj vodi sapunom.

Lako odvojite belance od žumanceta- Razbijte jaja iznad levka za tečnost. Belanca će proći a žumance će ostati u levku.

Malo starije meso koje je tvrdo i žilavo, stavite u šerpu malo sode bikarbone, kako bi se brže raskuvalo i omekšalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR