Suvo voće - kajsije, šljive i grožđe stavite u 3 odvojene činije i prelijte vodom. Ostavite ih da odstoje tako 10-15 minuta. Kikiriki propržite kratko na laganijoj vatri. Suvo voće za kolač procedite, pa stavite na ubrus i poklopite drugim parčetom ubrusa, pa ocedite višak vode. Potom iseckajte suvo voće, a orahe iseckajte. U većoj posudi pomešajte pavlaku i kondenzovano mleko, pa umutite žicom. Pomešajte sve 3 vrste suvog voća sa kikirikijem i seckanim orasima, a onda dodajte krekere. Sjedinite smesu sa pavlakom i kondenzovanim mlekom. Okrugao pleh sa pokretnom ivicom obložite prozirnom folijom u više slojeva, pa izlijte sjedinjenu smesu za kolač sa svim sastojcima. Poravnajte vrh, pa prekrijte prozirnom folijom u više slojeva tako da obuhvatite ceo gornji deo kolača. Stavite odozgo teži predmet, pa onda stavite u frižider na 2 sata. Nakon toga pažljivo skinite prozirnu foliju sa vrha, pokretnu ivicu, pa onda okrenite kolač i skinite porzirnu foliju sa donje strane.
Glas javnosti/M01S