Glas Javnosti

KANAPEI KOJE ĆE VAŠI GOSTI ZAPAMTITI : Lagani i veoma ukusni, gotovi za TILI ČAS

Hrana
Autor: Glas javnosti

Kanapei od hleba su češći na svečanim trpezama, ali ovi letnji kanapei za podlogu koriste krastavac

Priprema : 

  • 2 veća krastavca
  • 200 grama čeri paradajza
  • 250 grama humusa
  • 50 grama fete
  • Peršun


Recept
:

Krastavac dobro operite i isecite na kriške debljine jednog centimetra. Čeri paradajz operite i presecite na polovine.

Možete da napravite domaći humus, ili uzmete kupovni - nanesite ga na krastavac, na njega izmrvite fetu i ukrasite čeri paradajzom i peršunom.

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR