Glas Javnosti

POSLOVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Ovnove čeka puno izazova, a ovom znaku stiže NOVAC!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Poslovni horoskop za 2022. godinu donosi brojne promene, a evo šta čeka horoskopske znakove.

Ovan
Godina koja nudi puno iazaova za Ovnove. Kakav će biti ishod zavisi od vas i vaših reakcija, ciljeva i planova. Sam početak godine kreće povoljno za vas. Bićete u epicentru dešavanja, imaćete razne ponude i planove. Bitno je da na sastanica mudro pratite šta i ko priča i da nemate reakciju na prvu loptu! Ostatak godine donosi vam promene koje će biti dobre po vas. Ako ste u radnom odnosu unutar same firme kreću vam promene tj ponude za bolje radno mesto. Sčobodno prihvatite. Oni koji nemaju posao promene mogu da očekuju oko marta . Generalno savet za ovu poslovnu godinu je da ne reagujete na prvu loptu, da budete mudri kada govorite svoj stav i da dobro posmatrate reakcije i energiju okruženja i da na osnovu toga tražite vaših 5 minuta i tada poentirate.

Bik
Godina gde vam se dešavaju poslovne promene. Predhodna godina vas je iscrpela ali sada dolazi ova kao "nagrada" . Neće baš sve biti lagano ali svakao mnogo bolja godina. Vi samo radite kao i do sada i nadređeni će prepoznati vaše zalaganje i sledi vam novo radno mesto. Slobodno nevezano od trenutne situacije aplicirajte i na druga radna mesta jer su zvezde na vašoj strani.Bikovi koji nemaju posao ili su na granici da napuste trenutni samo neka se strpe do proleća jer tada je odličan period za novi posao. Savet za ovu poslovnu godinu je da ne odustajete od svojih planova i želja, da i dalje predano radite i zaista dolazi nagrada do vas!

Blizanci
Godina koja vam donosi promene na poslu ali pozitivne. Sa novcem ćete biti zadovoljni tokom godine. Neće biti većih oscilacija. Jedino što vam može narušiti kontinuitet je proleće kada će biti manjih finas. poteškoća ali njih ćete lako prevazići. Januar i Mart su meseci kada će doći do promene strukture u vašem kolektivu i tada možete da očekujete novu poziciju ali će biti potrebno doškolovavanje ili kurs što bi bilo poželjno da prihvatite jer će vam se kasnije u toku godine baš zbog te pozicije otvoriti mnoga vrata. Oni koji nemaju poso neka razmisle o privatnom biznisu sa prijateljem. Tu vam sledi veliki uspeh.

Rak
Početak godine vam donosi mir. Lepa atmosfera na poslu i vi ćete biti relaksirani . Od sredine godine pokušajte da se skoncentrišete, zakažite razgovor sa predpostavljenim i da zatražite povišicu ali predhodno sakupite sve što ste radili jer samo preciznim uvidom možete očekivati unapređenje. Rakovi koji nemaju posao preko prijatelja ili rodbine mogu da nađu posao. Generalno godina koja će biti poprilično mirna bez većih trzavica, piše Magazin Novosti. 

Lav
Ove godine se borite za sebe! Zatražite povišicu i unapređenje i dobićete je. Jedino što se može dogoditi jeste zavist kolega koje ste do juče smatrali prijateljima. Biće podmetanje nogu i ogovaranja, vi ćete to sa lakoćom prevazići. Ta energija neće biti cele godine već samo prvih par meseci. Posle se stvari sležu i sve dolazi na mesto. Lavovi koji nemaju posao ili razmišljaju o promeni posla slobodno neka se u tu avanturu upuste u ovoj godini i to od spetembra meseca. Velika sreća vas prati i bilo bi glupo da je propustite. Za neke sledi pronalaženje posla preko bivših partnera.

Devica
Uz malo saveta prijatelja i iskrenih kolega ova godina za vas može da bude fenomenalna. Početko godine biće spletkarenja na poslu. Tada se primirite. Kada prođe bura a to je april mesec , tada uz savete kolega i prijatelja odigrajte pametno. Biće prostora za nova radna mesta. Mnoge Device neka od avgusta meseca imati ponudu za dodatni posao. To će vam doneti lep dodatni prihod.U početku vi nećete puno verovati u taj posao, međutim kako vreme bude prolazilo vi ćete uvideti prednosti i to čete iskoristiti. Device koje nemaju posao mogu da očekuju promene ali tek krajem 2022 godine.

Vaga
Imate velike planove za ovu godinu. Naoružali ste se strpljenjem jer ste potpuno sigurni u sebe.Sačekajte kraj avgusta i tada istupite i pokažite planove tj recite u kom smeru vam iidu vaše biznis ideje. Tada ćete naići na veliku podršku predpostavljenih a i kolega. Sledi vam napredovanje u karijeri pogotovo ako ja vaš posao vezan za medije. Novac ćete zaraditi sa raznih strana jer ćete od poslovnih saradnika imati ponude nevezane za vašu firmu. Vage koje nemaju poso mogu da očekuju da ih pozove firma gde su aplicirali pre godinu dana. Biće to lepa ponuda koji ne treba da odbijete.

Škorpija
Godina koja vam otvara mogućnost za više poslova. Ove godine ako imate neku biznis ideju ili imate hobi slobodno se potrudite da ga unovčite ili da sa prijateljem uđete u privatni biznis. Idealno vreme za to je kraj leta. Jedno ne isključuje drugo-trenutni posao zadržite, nemojte davati otkaz a privatni psao ili hobi nastavite da razvijate. Ove godine ćete imati snage za skoro svaki poslovni poduhvat. Škorpije koje nemaju posao već početkom godine dobijajo odličnu ponudu.

Strelac
Godina koja vam pruža usvaršavanje, poslovna putovanja i napredovanje u karijeri. Sve ono što vam je falilo predhodne godine sada dobijate. Pomalo ste se umorili od čekanja, zato sada kreće ubrzanje. Sve je u vašim rukama i samo je potrebna dobra volja i malo discipline i sve dolazi na svoje. Veoma plodonosna poslovna godina. Strelčevi koji čekaju na posao sada im se otvara mogućnost da se zaposle u državnom sektoru. To odmah prihvatite bez razmišljanja a onda polako u razvijenje privatnog biznisa. Imaćete priliku da radite dva posla i bićete veoma finasijski zadovoljni.

Jarac
Godina koja taži puno od vas ali vam i daje puno. Bićete rastrzani na sto strana, rokovi će biti sve kraći a vremena sve manje. Vi ćete uspeti sve da zvršite što će rezultirati velikim zamorom ali vam zato sledi ozbiljna finasijska sigurnost tj zarada što je vama jako bitno. Takva napeta situacuja će trajati do kraja leta. Ona sledi period relaksacije i vi zaista počinjete da uživate u plodovima vašeg rada, truda i zalaganja. Jrčevi koji nemaju posao veliku promenu mogu da očekuju u maju mesecu.

Vodolija
Red rad i disciplina je najbitnija ove poslovne godine. Polako se zahuktava od marta i traži od vas veliko odricanje i potpunu posvećenost poslu. Vi ste na to spremni i imate snage. Jedino što vas može poremetiti je spletkarenje na poslu ili porodične svađe koje će vam uzimati energiju. Samo je potrebno da ne izgubite fokus. Vodolije koje nemaju posao će imati odlične ponude ali će biti potreno doškolovavanje ili dodatni kurs da se završi. Nemoje odustajati već saberite uradite sve što se traži od vas i sve će biti mnogo bolje nego što možete i da zamislite

Ribe
U svakom smislu lepa godine za vas. Godina koja neće tražiti puno od vas a daće vam mnogo. Ribe koje su radnom odnosu dobijaju unapređenje i povišicu. Jednostavno šef vas vidi zapaža vaš trud i požrtvovanost i daje vam priliku za unapređenje. One Ribe koje nemaju posao u ovoj godini ga dobijaju bez stresa i veza , preporuka. Jednostavno taj posao pronalazi vas. Jedino što je potrebno ove godine je da je prigrlite i da se opustite jer zvezde zaista rade za vas. Srećno!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR