Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. APRILA: Očekuju vas nova poznanstva, velika šansa da sretnete srodnu dušu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Jupiter nam donosi optimizam i ostvarenje snova, dok će Neptun omogućiti razmenu kreativnih ideja.

Ovan

Ove nedelje ćete pokušati da pronađete "zlatnu sredinu" u svom ličnom životu. Preduzećete stidljive korake, a zatim se povući, a put do uspeha leži negde između dve krajnosti - zapamtite ovo i tada će sve sigurno uspeti. Položaj planeta je povoljan za vaš znak, iskoristite svoje šanse na poslovnom planu, kao i u komunikaciji s drugima.

Bik

Ove nedelje budite staloženi, čak iako osetite potrebu da požurite. Neka sve ide svojim tokom. Budite sigurni u svoje sposobnosti, šta god da se dešava. Izbegavajte prenagljene zaključke. Ovo će vam pomoći da postignete veliki uspeh u rešavanju problema. Tokom ove nedelje očekuju vas nova poznanstva koja će uneti promene u vaš život.


Blizanci

Dugoročni finansijski izgledi za ovu godinu izgledaju sjajno, ali ove nedelje će vam skoro izvesno ponestati novca. Srećom, ovo je samo privremeno, ali vodite računa za ubuduće i pažljivije postupajte s novcem. U toku nedelje može doći do promena koje će zahtevati pomoć kolega, nemojte je odbijati i prihvatite je sa zahvalnošću.

Rak

Ove nedelje pravila u vašem životu će se promeniti bez upozorenja, ali takav je život- nepredvidiv. Pokušajte da budete pažljvi i da ne pravite nepotrebne greške. Mesec 16. aprila ulazi u znak Raka, a to u vaš život donosi nove odnose. Osim toga, znaćete tačno ko vas tretira i na koji način i u skladu s tim da i vi promenite svoju strategiju.

Lav

Budite manje zahtevni prema sebi. Niko nije savršen i nema poente da stalno težite perfekcionizmu. Ako ne uspete, to nije razlog da se ljutite na sebe, pokušaćete opet. Ako treba, promenite pravac. Samo budite uporni i idite za svojim interesima. Pokušajte da vikend posvetite sebi.


Devica

Nedelja obećava da će biti veoma uspešna, ali pod uslovom da pristanete na određene ustupke. Možda vam se ponudi jedinstvena prilika za karijeru, u vidu promene posla, novog projekta ili poslovnog putovanja koja će vam promeniti ceo život. Tokom vikenda se spremite za rolerkoster emocija.

Vaga

Nedostatak samopouzdanja vas koči u poslu. Tokom ove nedelje položaj planeta je povoljan, stoga iskoristite mogućnosti koje vam se nude, osmelite se da izađete iz svoje zone udobnosti. To je jedini način da dospete na vrh. Čeka vas dosta emocionalnih previranja ovog vikenda.

Škorpija

Tokom ove nedelje dobićete ideju koja je vrlo smela i na tankom ledu. Rizikujete da je sprovedete u delu, ali setite se da se ne kaže džabe „tri puta meri, jednom seci“. Ako i dalje mislite da ste na pravom putu, nastavite dalje. Ali za svaki slučaj konsultujte prijatelje ili članove porodice, da vidite šta oni misle o svemu tome.

Strelac

Potrudite se da završite projekat, jer onda možete da računate na zasluženu novčanu naknadu. Tokom ove nedelje očekuje vas pregršt novih ideja i mogućnosti. Ako ste sami, velika je šansa da sretnete svoju srodnu dušu. Ukoliko imate partnera, maksimalno iskoristite vreme koje imate na raspologanju.


Jarac

Ova nedelja neće biti pogodna za korenite promene u vašoj karijeri koje toliko priželjkujete, ali budite strpljivi. Pod uticajem punog Meseca vaši emotivni problemi biće posebno naglašeni, a moguća je i lavina dešavanja i obaveza koja će se na vas sručiti.

Vodolija

Vaš život sada izgleda mnogo mirnije nego početkom meseca. Sve što nije hitno i obavezn,o odložite za kasnije. Ako vam prijatelji daju savet, poslušajte ga, možda ne vidite nešto iz svoje tačke gledišta. Ne trošite energiju na kritikovanje i osuđivanje drugih, već iskoristite vreme da se posvetite sebi i svojoj voljenoj osobi.

Ribe

Ove nedelje  i šta težite da postignete, koji su vam ciljevi. Budite oprezni sa rečima, postoji opasnost da zbog jedne male neopreznosti nehotice pokvariti odnose sa kolegama na poslu. Ovo je nepovoljan period za intenzivan rad, stoga je najbolje da štedite snagu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR