Glas Javnosti

VENERA I PLUTON DIŽU BURU: Karma stiže NA NAPLATU, mnogi će se zaljubiti u opasnu osobu

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Venera sa svakom planetom, pa i sa Plutonom, u svom kretanju na godišnjem nivou (u proseku) pravi konjunkciju.

Bili vi u vezi, braku ili ne, bili vi zaljubljeni u ovog ili onog ili ne, ova priča i ovaj aspekt između Venere i Plutona mora imati svoj čas, kao što je i počela. Jer ovaj aspekt vas vraća, i ovaj aspekt uvek rađa ljubav iz nekakvih opasnosti.

Ovaj aspekt je naglašena sklonost da samim tim uvek birate, i da naklonost i sebe dajete uvek onim opasnim likovima, uvek onima koji su na granici i zakona i morala. Ovaj vas aspekt uvek gura u avanturu sa gangsterom kakvim, ali avantura je istinska, kao što su i osećaji vaši. Istinska, ali i slepa.

Ne mora iskreno da se radi o opasnim ljudima, tačnije ne uvek sa one strane zakona, jer vas ne interesuje baš uvek to. Može to biti i sa ove strane zakona, ali vas, verujem, strašno privlače špijuni, agenti, policajci, pripadnici obezbeđenja...

Bilo kako bilo, a dešavalo vam se to do sada ili ne, u vašem životu mora postojati čas kada se takva ljubav mora javiti ili pojaviti. Pluton je onaj deo vaše priče koji vašu karmičku priču mora sprovesti do kraja.

Pluton je vaš osećaj krivice... kompleks krivice tačnije, i vaša mašta koja zna da pravi fatalne stvari, ali i fatalne greške nekada i sada. Umetnički eros i pustolovine. Dušom ulazite u biće koje volite ili zavolite, a ako su vaši horoskopi sa tom drugom osobom saglasni, onda je to slika Romea i Julije, Merlin Monro i Kenedija, Cece i Arkana i mnogih fatalnih ljubavi.

Na ivici ambisa

Žene u ovom aspektu žele da potcene sebe, jer imaju kompleks straha. Ovaj aspekt u umetnosti je dao Krležu, čudesnog pisca, kao i Baha, čudesnog kompozitora sa Plutonom u dvanaestom polju. Ovo je aspekt duboke tajnovitosti i niste onakvi kakvi izgledate u očima drugih. Ovo je aspekt duboke osetljivosti kada stvari primate jako k srcu, a u suštini ste neverovatno stidljivi, izuzetno emotivni, mada toga možda i niste svesni. 

Gubitak kontrole nad svojim životom nije lep osećaj. Još više ubija osećaj da ništa momentalno ne zamenjuje ono šta je srušeno ili izgubljeno. Stalno ste u pokušaju da vaskrsnete svetlost prošlosti iza sebe i da ostanete uljuljkani u svetu koji poznajete. Ali, to je očajnički pokušaj i osuđen je na propast zajedno sa vama. Ovaj aspekt traži preobražaj. To znači da je potrebno da prođete kroz veoma jake krize kako biste doživeli preobražaj i krenuli dalje. Suočiti se sa ambisom i dozvoliti sebi da se razdvojite od starih barijera, ružnih stereotipova i ograničenja ega, ili bilo čega dugog, to vodi ka potpunoj slobodi koja vam treba,prenosi Magazin Novosti.
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP