Glas Javnosti

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Susret sa partnerom iz snova, vreme je za izlazak iz hibernacije

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte veliki ljubavni horoskop za april i saznajte kome zvezde predviđaju raskide, a kome veliku sreću

Ovan

Ako se Ovnu nešto ne sviđa u aprilu, onda uopšte nema potrebe da to trpi. Vi ste potpuni gospodar svog života. Za sve događaje koji će se desiti sa predstavnicima ovog znaka Zodijaka, oni su sami odgovorni za njih. Možda nešto smeta Ovnu, sprečava ga da krene napred, odlaže rešavanje problema za kasnije - nije vreme za odlaganje problema, vreme je da se preuzme rešavanje. April je najpovoljniji period za suzbijanje problema i sigurno preuzimanje kontrole nad situacijom. Verujte više delima, a ne lepim rečima. Ako imate dugogodišnjeg partnera, zahtevajte od svoje srodne duše više konstruktivnih postupaka i manje praznih priča, piše Sensa.

Bik

U svemu pokažite odlučnost i karakter. Ovaj period je vreme za izlazak iz hibernacije, vreme je da počnete da delujete. Čvrsto se izjasnite ovog meseca, svoje namere i ciljeve, učinite sve da se oni uspešno realizuju. Ako u aprilu iznenada osetite da je vaša srodna duša ili poslovni partner "izgubio kontakt sa vama", kao da niste na istoj talasnoj dužini, odmah pokušajte da razumete situaciju pre nego što bude prekasno i da se sva pitanja mogu rešiti. Preuzmite inicijativu u svoje ruke, hrabro pokažite svoju individualnost. Slažete se da je prilično nezanimljivo i dosadno oponašati nekoga, budite individualni i zapamtite - svaka kopija je gora od originala. Zapamtite da je prirodnost najbolja stvar koju možete ponuditi drugima.

Blizanci

Kada sanjate o ljubavi i prevazilaženju usamljenosti, budite smireni i prepustite inicijativu svom partneru. Samo u ovoj situaciji moći ćete da procenite situaciju i donesete pravu odluku. April može da vas podseti na stare i neprijatne situacije o ljubavi, pa pokušajte da budete oprezni i da ne ponavljate svoje greške. Ljubavnici će morati da prođu kroz težak period u vezi. Mnogi od vas će osetiti da više ne razumeju svoju srodnu dušu ili da su stvorene nepremostive prepreke na putu ka sreći. Držite se i ne donosite ishitrene zaključke, raspoloženje će uskoro proći, a vi ćete drugačije gledati na situaciju.Rak

Rakovi se podstiču da budu aktivni i pokažu više odlučnosti. Uvek zapamtite da ste apsolutno slobodna osoba i da niko nema pravo da upravlja vama i nameće nešto što je u suprotnosti sa vašim principima. Ni u kom slučaju ne činite nešto zbog čega ćete se kasnije mnogo kajati, a protiv čega protestuju vaši principi. Porodični Rakovi u mesecu martu treba da posvete što više vremena svojoj srodnoj duši. U svakodnevnim brigama potpuno ste zaboravili na lične odnose, pa morate hitno sve popraviti. Usamljeni mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraju meseca. To će biti osoba koja je već tu, samo malo bolje pogledajte.

Lav

U porodičnim stvarima moraćete da izgradite odnose na novom nivou, a sredinom aprila čak ćete morati da savetujete partnera i decu i smirujete saituaciju. Vaši voljeni vas toliko malo viđaju u poslednje vreme da je jednostavno potrebno vratiti poverenje. Slušajte svoju srodnu dušu, njene stavove i mišljenja - pokušajte sve da popravite.

Devica

Određeni događaji u životu će verovatno izazvati jak emocionalni stres. U isto vreme, ispravnije je trezveno procenjivati situaciju. Sopstveno iskustvo može pokazati pogrešan put. Pokušajte da održite ravnotežu, ne zaboravljajući na sebe ili svoje voljene.Neće biti značajnih razloga za konfliktne situacije. Možda je trenutno poželjnije da se osamite i posvetite domu.

Vaga

Nesuglasice i tenzije koje se stalno pojavljuju između vas mogu vas primorati da krenete različitim putevima. Ali to ne znači da ćete se rastati od voljene osobe, samo ćete imati različite poglede na život. Ne zaboravite na svoje roditelje, posvetite više vremena svojim bliskim rođacima. Pozovite ih da vas posete ili se sami okupite kod njih, takav susret će biti koristan i prijaće i vama i njima.


Škorpija

Sredina proleća će proći bez iznenađenja, ali usamljene Škorpije dočekaće susret sa partnerom iz snova. Pogledajte da li postoje neki tajni signali i ljubavne varnice od kolege ili iz kruga prijatelja. Krajem aprila se opustite, oslobodite se napetosti, odvojite vreme za sebe. Uživajte sa porodicom u prirodi tokom vikenda.

Strelac

Ako Strelac ima bliskog prijatelja suprotnog pola, nemojte mešati prijateljstvo sa romantičnom privlačnošću. U suprotnom, postoji veliki rizik od gubitka ove osobe. Ako je ovo zaista zaljubljivanje, ne skrivajte svoja osećanja. Moguć je povratak na prethodnu vezu. Kako god bilo, ne vredi skrivati pravo stanje stvari. U svakom slučaju, nećete moći to da sakrijete dugo vremena, a kašnjenje može negativno uticati na vezu.

Jarac

Ako nešto krene naopako sa Jarcem u aprilu, možda sam život sugeriše da je vreme da napustite stvari koje su za vas deo rutine, a više vas ne čine srećnim. Moguće je da tvrdoglavo pokušavate da otvorite vrata u pravcu koji nije predviđen za otvaranje. Sredinom meseca usamljene čekaju romantična poznanstva, pa čak i pobede na ljubavnom frontu. Ovaj april je dobar za izgradnju ličnih odnosa, pa bi se usamljeni Jarčevi u potpunosti trebali predati ovom pitanju.

Vodolija

U ljubavnim stvarima, Vodolije ovog meseca mogu da se zbune. Možda će postati predmet obožavanja nekoliko obožavatelja odjednom, a vrlo je moguće da će biti uključen u ljubavni trougao. Zvezde preporučuju da ne igrate na osećanja, posebno da biste zabavili svoj ponos, na kraju, na kraju, to vas može skupo koštati. Ako vam se ne sviđa osoba koja pokušava sa vama da ostvari kontakt, ne dajte joj lažne nade. Najvažnije je da svemu pristupate otvorenog srca.


Ribe

U ljubavnoj sferi Riba sve je tiho i mirno. Međutim, do kraja meseca, usamljeni mogu imati na neočekivanu pažnju suprotnog pola. Do ovog trenutka, poželjno je dovesti u red svoje raspoloženje i izgled. Iskren razgovor u odnosima može rešiti sve probleme. Izlazak sa prijateljima može vma pružiti i nešto više od puke zabave, možda jedno lepo i nezaboravno poznanstvo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR