Glas Javnosti

VELIKE PROMENE ZBOG PUNOG MESECA : Pojedini horoskopski znaci će osetiti turbulenciju života

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Pun Mesec uvek donosi strast i promene, a u zavisnosti od toga u kom je znaku, određeni životni aspekt je naglašen

Pun Mesec u Jarcu vam može omogućiti da prepoznate neka od svojih dostignuća, ali je takođe vreme da razmislite o ravnoteži između posla i privatnog života.

Astrolozi preporučuju da sledite svoju intuiciji i unutrašnji glas, jer će ovaj događaj na nebu uticati na sve znake Zodijaka.

Ovan 

Pun mesec aktivira vašu desetu kuću dostignuća, priznanja, karijere i ugleda. Možda ste nedavno dobili unapređenje ili ste završili veliki projekat na poslu. Takođe možete biti spremni da napustite posao koji ste dugo radili. Ako ste zaglavljeni u toksičnom radnom okruženju, sada je idealno vreme da razmislite o tome gde želite da budete za šest meseci i počnete da se krećete u tom pravcu. Dajte sebi malo vremena da razmislite o svom putu u karijeri i trenutnom poslu. 

Bik

Ovo je vreme kada treba da razmislite o uverenjima i stavovima koje imate, a koji vam štete. U ovom periodu ćete imati želju i volju da uradite i učite stvari koje nikada niste i to će uneti sasvim novu energiju u vaš život. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Ovo je i potreba da se promeni radno mesto ili profesija.


Blizanci

Pun mesec se kreće kroz vašu osmu kuću anksioznosti, straha i transformacije. Pitanja koja su ostala nerešena mogu doći na red. Nemojte da vas to uplaši, jer je sada idealan period da se suočite sa stvarima koje vas muče, jer ćete ih sigurno rešiti.


Rak

Pun mesec obasjava vašu sedmu kuću partnerstava. Ovo je vaše vreme za postavljanje granica i oslobađanje onih odnosa koji više iscrpljuju nego leče. Vežbajte da kažete "ne". Ako vaš partner ili neko vama blizak uvek traži i traži, a retko daje, možete da zadržite pravo da kažete "ne". Ovo će vam pomoći da izgradite i održite svoje granice.

Lav

Pun mesec aktivira vašu šestu kuću posla, rutine i zdravlja. Ovo će vas naterati da razmišljate o energiji koju ulažete u svoj rad ili projekte i da li je zaista vredno toga. Vreme je da postavite granice i odbacite loše navike, koje štete i vama i ljudima u vašoj okolini.

Devica

Pun mesec se kreće kroz vašu petu kuću kreativnosti, radosti, zadovoljstva i romantike. Iako ovo može zvučati obećavajuće, Pluton koji se kombinuje sa Mesecom može vas naterati da se više fokusirate na svoje borbe u ovim oblastima nego na pobede. Pokušajte da pitate mlađu verziju sebe šta bi vam donelo najveću radost. Čak i ako odgovor zvuči nelogično, poslušajte savet piše Telegraf

 


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR