Glas Javnosti

SVE JE MOGUĆE, POČINJE VLADAVINA BIKA! Do 20. maja 3 znaka imaće najviše sreće da ostvare svoje snove

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vladavina Bika od 20. aprila do 20. maja donosi pregršt mogućnosti i promene na svim nivoima. 3 horoskopska znaka imaće najviše sreće u ovom periodu.

Sunce je od danas, 20. aprila pa sve do 20 maja u znaku Bika.

To će mnogim znakovima doneti nove izazove. Svi ćemo imati osećaj da je došlo vreme za promene- imaćemo potrebu da se oslobodimo prošlosti i krenemo napred. Bićemo iskreni prema sebi, ali I prema drugima, shvatićemo ko smo, gde smo i gde želimo da budemo,piše Sensa.


Evo koja 3 znaka čeka najveća sreća tokom vladavine Bika:

Bik 

Pošto je Sunce u vašem znaku, ovo je vaše vreme! Bićete inspirisani, naoštreni da uradite sve što ste zamislili. Osetićete kako vašim venama teče čista snaga koju će pratiti oštroumnost. Ne želite da gubite vreme, već da se bacite u akciju. Ovog meseca ćete raditi nešto što nikada ranije niste radili i spremni ste na sve to. Ovo su dani kada hrabrost podižete na novi nivo. Sada će mnogi shvatiti da niste impulsivni, već da ste vatreni kada vam je do nečega stalo. Iskoristite ovaj period da ostvarite svoje snove!

Škorpija

Sunce koje je ušlo u znak Bika Škorpijama će biti kao dah svežeg vazduha. Bićete motivisani, inspirisani. Bićete srećni jer će stvari ići tokom koji vam odgovara- moći ćete da kontrolišete situaciju i da znate kuda treba da se krećete kako biste ostvarili ono što želite. Vladavina Bika vam omogućava da više verujete u sebe i svoje potencijale i to je ono što će vam doneti uspeh!

Vodolija

Da se vi pitate, verovatno biste samo ležali i uživali, ali Bik vam dnosi novu energiju! Dolazi period kada ćete sve želeti! Javiće se želja za promenama, putovanjima, čak i za preseljenjem. Vaša potreba da probate nove stvari biće toliko očigleda da će svi u vašem okruženju primetiti. Imate viziju, vreme je da poradate na njoj i da date sve od sebe da je ostvarite! Jer...sve je moguće tokom vladavine Bika.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR