Glas Javnosti

STIŽE PUN MESEC 16. FEBRUARA! Njegovu MAGIČNU MOĆ osetiće najviše ova četiri znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Sledeći važan astrološki period koji dolazi je pun Mesec u vatrenom znaku Lava 16. februara.

Kao i svaki pun Mesec, to je aspekat koji je ljudima težak na psihološkom nivou, pa treba da vodite računa da odluke ne odnosi pod pritiskom emocija.

Pun Mesec u Lavu donosi i poklone za sve znakove jer nam nudi mogućnost da se oslobodimo opsesivnih misli, kreairamo nove pojekte, ali i privučemo srodnu dušu. 

Ovaj aspekat donosi i više druženja i moguće manifestacije na mestima javnog tipa. Kako će Mesec uhavtiti aspekte sa planetama iz Vodolije, to je prilika za oslobođenje od stvari koje su nas mučile u prethodnom periodu. 

Pun Mesec će najteže pasti Lavovima, Škorpijama, Bikovima i Vodolijama.

LAV - Ovo je lična transfromacija za vas. Oslobodite se negativnih, prošlih misli koje su vas vukle ka prošlosti. Pun Mesec vam donosi promene na ličnom planu, pa ćete doneti odluke koje će vam promeniti život u 2022. godini. 

BIK - Pun Mesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Meseca vam neće prijati.

VODOLIJA - Ovaj pun Mesec donosi vam promene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerstvom. Ovo su promene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.

ŠKORPIJA - Pun Mesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promene koje čekate mesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumete. 

Iskoristite energiju punog Meseca u Lavu kako biste povratili samopouzdanje i bolje se osećali u svojoj koži. Ova kreativna energija može da vam pomogne da privučete pravu osobu u svoj život, tako da budite mudri 16. februara, piše Informer.

BONUS VIDEO: Fudbalske zvezde u rukama Srpkinje

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR