Glas Javnosti

STIŽE POMRAČENJE KRVAVOG MESECA 16. MAJA! Moćna i retka pojava označava KRAJ ali i šansu za novi početak

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop za poramčenje Krvavog Meseca od 16. maja - saznajte kakve nam promene, završetke i novi početak donosi ova puna lunarna faza.

Pomračenje Krvavog Meseca u znaku Škorpije očekuje nas u ponedeljak, 16. maja u 6:15 časova.

 Astrolozi napominju da su pomračenja krvavog Meseca izuzetno retka, ali i moćna. U simboličnom smislu predstavljaju kraj, završetak nekog poglavlja u našem životu. A svaki kraj je šansa za novi početak!

Ovaj pun Mesec naziva se Krvavi jer Mesec tokom pomračenja dobija crvenkastu nijansu. Smatra se da je ovo najmoćniji pun Mesec, odnosno da nosi svu težinu svoje energije. Njegov uticaj možemo osetiti na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou, a efekti mogu trajati duže nego što mislimo.

Pomračenje donosi događaje koji su neophodni za rast i razvoj. Iako se smatra da je pomračenje punog Meseca simbol velikih izazova i prepreka, svaka od njih je sa razlogom tu, uči nas kojim putem treba da krenemo.

Pod ovim pomračenjem, želećemo da zatvorimo određeno poglavlje naših života, nešto mora da se završi. Pomačenje Krvavog Meseca je u tajanstvenom znaku Škoprije, pa se možemo povući u sebe, dublje se upoznati sa svojim unutrašnjim ja i osvestiti koliko smo autentični, koji su naši talenti, prednosti, posebnosti. Škorpija je poznata da podstiče na transformaciju - ona je povezana i sa energijom feniksa. Feniks ima sposobnost i moć da se uzdigne iz pepela. Uzdiže se iz pepela do svog pravog i najvišeg oblika. Svako od nas ima moć da to uradi za sebe. Dok pomračenje može doneti pepeo, ono takođe donosi obećanje da i mi možemo da se uzdignemo kao feniks i da se ponovo rodimo u potpunosti,piše Sensa.

Ako pomračenje donosi zatvaranje bilo čega u vašem životu, neka vam u srcu bude misao da postoji šansa da se otvori nešto novo, bolje. Sve što se događa neophodno je za naš razvoj, napredak, podstiče nas da budemo najbolja verzija sebe. Tokom ovih dana savršeni su trenuci da s epovučete, malo osamite i zavirite u svoje srce. Možete pronaći zanimljive i vredne uvide koji vam potkreivaju savršen momenat za rast. Postoji šansa da otkrijete svoj put, procenite svoje odnose i situacije u kojima se nalazite.

Kao simbol kraja, pomračenje Krvavog Meseca može vas inspirisati da odustanemo od nečega, shvatite da nešto nije vredno, da ga treba pustiti ili da naš put baš sada treba potpuno da se promeni. Pošto će i Merkur pod ovim pomračenjem biti retrogradan, možda ćemo biti zbunjeni i nesvesni kako da napredujemo u našim životima. Budite strpljivi i smirite se. Naš unutrašnji glas uvek zna put, i dok ovo pomračenje može zahtevati da budemo strpljivi, možemo verovati da ćemo sve odgovore koji su nam potrebni dobiti na vreme.

Pod ovim pomračenjem, Venera i Hiron će takođe biti skladni. Ova planetarna kombinacija može doneti isceljujuće vibracije koje pomažu da pronađemo isceljenje za rane iz prošlosti. Neke rane se nikada ne mogu zalečiti, ali ispod ovog pomračenja su umirujuće energije koje nas mogu podržati u potrazi za ravnotežom i snagom. Ovu energiju možemo svesno koristiti tako što ćemo sebi postaviti cilj da okončamo sve negativno što nas je godinama mučilo - otpustite negativne misli, loša osećanja, strahove...

Pomračenja nas uvek vode do našeg sledećeg koraka, tako da nakon što postavimo svoju nameru, sledeća najbolja stvar koju možemo da uradimo je da se predamo i verujemo.

Mars i Neptun su takođe u poravnanju pod ovim pomračenjem. Mars je neustrašiva energija koju vode ratnici, dok je Neptun posvećen višoj ljubavi i povezanosti. Ova kombinacija energije pod pomračenjem navodi nas da se fokusiramo na naše blagostanje i osvestimo šta radimo za sebe, svoju dušu, za druge. Sada je trenutak da zavirite u svoje srce i otkrijete šta je u njemu vredno zadržati, a šta zauvek treba pustiti!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR