Glas Javnosti

NAPUNIĆE NOVČANIKE! U februaru novac kuca na vrata 3 horoskopska znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Februar je mesec velikih šansi za sve, a posebnu sreću da se obogate imaće 4 horoskopska znaka.

Evo ko su miljenici fortune tokom februara, piše Sensa.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka postaće veoma uspešni i moći će da ostvare svoje finansijske snove. Naravno, moraćete naporno da radite i da budete odlučni, ali vaše šanse za sreću i uspeh biće izuzetne! Zvezde su na vašoj strani. Sve ukazuje na to da ćete u februaru izdejstvovati finansijsku pobedu!

Lav

Počinje period u kojem će sve metode postizanja ciljeva biti dobre. Sve naravno osim prevare i manipulacije. Morate biti iskreni, otvoreni i produktivni. Čekaju vas veoma uspešne investicije. Položaj planeta će vam pomoći ne samo da upravljate novcem koji već imate već i da pronađete način da zaradite još više. Slušajte svoju intuiciju. Sreća vas čeka ukoliko tražite novi posao ili razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa.

Jarac

Očekuje vas uspeh i u ljubavi i u novcu, ali će finansijski sektor zaista procvetati. Da biste povećali prihod, moraćete da se oslonite na svoje snage - samo nastavite da radite, neumorno. Ovo je vaše vreme! Gledajte samo napred, ne osvrćući se na loše i na neusepehe. Položaj planeta će vam pomoći da savladate prepreke.

BONUS VIDEO: Specijalista genetike o ulozi gena i kako ih iskoristiti

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR