Glas Javnosti

NJIHOV MOZAK JE BRŽI OD KOMPJUTERA! Ovo su TRI najpametnija znaka u hosroskopu! Proverite da niste SLUČAJNO među njima

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrolozi kažu da su predstavnici ovih horoskopskih znakova ubedljivo inteligentniji od ostalih iz skupa zodijaka.

Njihov mozak nikad ne miruje, a ideje se samo nižu.

Vrlo lako se snalaze u svim situacijama, a ako se nađu u neprilici brzo će se iz nje izvuću, baš zahvaljujući svom bistrom umu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih veština, ali im to koristi samo ako su spremni da se posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali, piše astrosudbina.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR