Glas Javnosti

HOROSKOP ZA VIKEND: Raku i Biku dani za druženje, a mnogima u znaku prošlosti

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop za vikend kaže da nas očekuju lepi dani i uzbuđenja.

Ovan

Vikend iskoristite da ugodite sebi. Sve što vas ispunjava i prija vam vi radite. Energije su napete i to osećate, ali isto tako znate da ne treba da se upuštete u nešto gde ne vidite cilj. Duge šetenje, kafa sa prijateljicom, mini spa u vašem domu i spremni ste za narednu nedelju.

Bik

Tokom vikenda sledi vam zabava i druženje. Iskoristite sve jer i sami znate da vam je situacija u kući napeta, a poneki Bikovi imaju problem i sa samim domom u smislu prokišnjavanja, neisparvnih instalacija itd. U toku provoda i druženja upoznaćete osobu čija privlačnost će vas zbiniti jer neće biti u pitanju fizčko već intelektualno privlačenje.

Blizanci

Dešavanja oko vas, posebno kada je posao u pitanju, se preslikavaju na ljubavni i porodični život. Vi ste napeti i želite da ubrzate stvari, ali zvezde kažu drugačije. Poslušajte ih. Ovog vikenda se odmorite, pokušajte da ne potežete teške teme i napunite baterije za radnu nedelju.

Rak

Vama su ova dava dana u znaku ljubavi, uzbuđenja i flerta. Rakovi koji nemaju emotivnog partnera za vikend kroz društvo ili provod mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu! Oni koji su u vezi ili braku neka vikend posvete maženju, grljenju i neka jednostavno upijaju svaki deo svog partnera.

Lav

Imate ideju, sve i svašata vam prolazi kroz glavu, pa predstojeći vikend iskoristite da napravite biznis plan. Detaljno ga razradite, proverite svaku opciju, usresredite se na svaki detalj. Za bistre misli idealne su lagane šetnje. Ovog vikenda to praktikujte, i smireni i sigurnu u sebe krenite u novu radnu nedelju.

Devica

Napokon stupa stabila emotivna nedelja pogotovo kada je ljubav u pitanju. Vikend koji je samo uvertitra za naredne dane iskoristite da jasno i glasno popričate sa partnerom jer sada nema emotivnih ispada i nesigurnosti. Kako sa vaše tako i sa druge strane. Radna nedelja posle vikenda vam donosi lep i stabilan odnos.

Vaga

Lep i prijaten vikend vam predstoji. Energija je savršena, odmorni ste i puni elana. Imate svakakve ideje i planove za vikend. Slobodno se upustite u realizaciju. Ovog vikenda jednostavno uživajte i udahnite život punim plućima.

Škorpija

Ovog vikenda pripremite se na veliku ljubav iz prošlosti koja će vas kontaktirati. To će vam potpuno poremetiti planove. Ako ste mudri možete poziv iskoristiti za lud provod. Tada se opustite i pokušajte da sve saznate što vas je godinama mučilo ili sto je ostalo nedorečeno. Srećno!

Strelac

Koncentracija i čiste misli su vam potrebne za ovaj vikend. Radna nedelja je bila turbolentna. Tokom vikenda premotajte film i obratite pažnju više na ono šta nije rečeno, nego na ono o čemu se priča. Kada "uhvatite" taj momenat slažete kockice i savrešeno ste spremni za radnu nedelju.

Jarac

Prošlost kuca na vrata. Kako poslovna tako i ljubavna. Poslovna prošlost vam je već došla jer ste se vartili na deo posla koji ste nekada radili. Zajedno sa tim varaća se i ljubavno-poslovna prošlost. To je osoba od koje vam i dan danas klecaju kolena. Sada bez panike i straha. Vikned iskorpistite za druženje sa prijateljima i porodicom, a od ponedeljka polako i sigurno u sebe jer je sada iskustvo na vašoj strani!

Vodolija

Novi priliv energije ovog vikenda vam donosi promene koje ste priželjkivali ali ste ih se na neki način i plašili. Ipak vam ta nova energija daje dinamičnost i poletnost, pa je već iskoristite za dane vikenda onako kako vi najbolje znate i umete.

Ribe

Polako, ali sigurno ulazite u mirnu luku. Vreme je na vašoj starni, nema trzavica, stvari idu lagano i u vašu korist. To osećate i ovog vikenda. Opustite se i jednostavno uživajte u skladu i ravnoteži koje nosite..


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR