Glas Javnosti

ZA NJIH ĆE DAN ZALJUBLJENIH BITI MAGIČAN! Za ova 3 horoskopska znaka 14.februar donosi strastvene i senzualne iskre

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje romantična sreća na Dan zaljubljenih 2022. godine - 14. februar će za njih biti magičan.

 Očekuju nas strastvene i senzualne iskre 14. februara na Dan zaljubljenih.

U vazduhu vladaju emotivnost, osećajnost i senzualnost, a energija Meseca donosi zadovoljstvo, dok Venera u Jarcu otvara srce za neke lepe promene,piše Sensa.

Bik

Seksualna energija če biti pojačana. Zemljana energija Jarca učiniće vaš ljubavni život stabilnijim, tako da ne morate da brinete o velikim promenama tokom ovog perioda. Ako ste slobodni, ovo je možda pravo vreme da istražite svoje mogućnosti. Međutim, ako ste u vezi, ovo je period za eksperimentisanje u spavaćoj sobi. Konjukcija planeta romanse Venere i planete moći Marsa donosi mnogo strasti. Komunikaciaj će biti sjajna, razgovori mogu otkriti neke nove uvide.

Blizanci

Vaša sposobnost da se menjate i prilagođavate je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Dan zaljubljenih izbećićete napetost, a imaćete i neverovatno samopouzdanje zahvaljujući Mesecu u samouverenom Lavu koji se kreće ka vašoj trećoj kući. Ovo će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju na romantičnom planu. Ako ste slobodni, vaš šarm i harizma može privući sjajne ljude. Sa druge strane, ako ste u vezi, osećaćete se još više povezani sa svojim partnerom. Na početku dana stvari možda neće izgledati tako jednostavne, ali vaša prirodna energija pomoći će vam da lakše upravljate raznim situacijama. Mesec u znaku Lava biće podsetnik da se setite razloga zašto treba da budete zahvalni i radosni. Ovo će vas podstaći da budete kreativni čak i u nekim frustrirajućim trenucima.

Škorpija

Da li ste spremni za intimnu transformaciju? Ne samo da će Jupiter (planeta sreće i obilja) ovog dana biti blagonaklona prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promenama koje ste do sada manifestovali u svom ljubavnom životu. Ako ste slobodni, Dan zaljubljenih može to da promeni. Međutim, ako ste u vezi, stvari u spavaćoj sobi mogu postati bolje, a to će doneti pozitivne promene i u budućnosti. Pošto je Jupiter u vašoj petoj kući, doživećete mnogo slavlja za Dan zaljubljenih. Možete pripremiti pravu romantičnu zabavu. S obzirom da je Uran u vašoj sedmoj kući, moguće je da vas očekuje iznenađenje.

BONUS VIDEO:Psihoterapet i specijalista za prevare otkrio da neverestvo uništava

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR