Glas Javnosti

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Bika čeka konfuzan mesec, Blizanci treba da budu oprezniji, a Devici su manje šanse za dobar posao

Astrologija
Autor: Glas javnosti

OVAN

Posao: Vaš vladar Mars ulazi u znak Lav od 11. juna. Imate velike šanse da ostvarite saradnju, pre svega, sa ženskim saradnicama rođenim u vazdušnom sazvežđu: Vaga, Blizanci ili Vodolija. Venera je u četvrtom polju Raka, pa će sve osobe, a posebno Ovan, imati uspeha u zaradi i samoj organizaciji finansija na polju nekretnina. Od 29. juna kreće kroz znak Lava i mogućnosti su još veće. Dobar aspekat za napredak imaju oni Ovnovi koji su rođeni u trećoj dekadi. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa nekim muškim Rakom. 

Ljubav: Privlače vas moćne osobe. Mlade osobe mogu biti ponesene osećajem moći i vlasti jedne uvažene osobe. Oni koji su usamljeni imaju susret u prirodi, banji, pored reke. Trebalo bi tamo da potraže sreću i zadovoljstvo. Ovan u braku mora da obrati pažnju na partnera i njegove želje, posebno one koje su povezane sa novcem. Ovde se javlja preopterećenje zbog finansija, pa će vaš brak više podsećati na neku poslovnu saradnju. Dajte priliku humoru i organizujte neki interesantan izlazak.  

Zdravlje: Od 7. juna pa sve do početka narednog meseca morate da obratite pažnju na stomačne organe. Ovan je, zbog svoje jake energije, sklon bolovima u želucu. Takođe, obratite pažnju na gornji deo vrata, posebno Ovnovi koji rade u kancelarijama i veći deo dana provode u "udobnim" stolicama. Preporuka - Mesečev kamen kao kristal zaštite.

BIK

Posao: Dosta konfuzan mesec. Možete imati, početkom meseca, dobru poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvatite odmah - bar u prvih nedelju dana. Kako je Merkur u retrogradnom hodu, tako ćete biti manje ambiciozni i aktivni, ali ideje vam neće ponestati. One osobe koje planiraju da se bave poslovima u većim grupama ili kolektivima moraju da pripaze na mlađe saradnike sa kojima gube dragoceno vreme, posebno ako nisu stručni za datu delatnost. Novac od treće nedelje u mesecu. Imate pomoć osobe iz znaka Vage ili Bika.   

Ljubav: Odličan period za sve pripadnike ovog znaka. Iskoristite lepo vreme, raspoloženje okoline, družite se više i češće. Period za novo poznanstvo počinje već od starta meseca i to sa osobom koja bi bila interesantna za nekog ko je vrlo emotivan i senzibilan. To može biti neko na položaju, možda i uniformisan. Mladi bi trebalo da obrate pažnju na svoj emotivni status jer su skloni flertu sa više partnera, a oni mogu biti prilično hladni ili nezainteresovani. Bik u braku mora da pokazuje više emocija partneru koji iščekuje svaki slobodni trenutak da bude sa njim. 

Zdravlje: Morate obratiti pažnju na vremensku, meteorološku promenu. Veoma ste osetljivi tokom ovog perioda, posebno su vam ugroženi grlo i glasne žice pa morate da vodite računa. Česte alergije su moguće a nervna napetost zbog toga pojačana. Morate da pazite svoj način ishrane i često provetravanje radnog i stambenog prostora. Preporuka – plavi aventurin kao kristal zaštite.

BLIZANCI

Posao: Blizanci treba da budu oprezniji tokom juna meseca. To posebno važi za one osobe koje nisu zaposlene ili čekaju neka srećnija vremena. Vaš vladar Merkur ide u retrogradni hod što će i vas usporiti ili vam dati manje motiva i entuzijazma za dalji napredak. Ukoliko ste tokom maja meseca imali predlog za unapređenje ili aplicirali za neku drugu poslovnu poziciju, onda možete da računate na boljitak i posao na kojem ćete se dalje razvijati. Novac stiže od druge polovine meseca.  

Ljubav: Većina meseca biće zatvorena za ljubav. Venera u polju koje predstavlja sistem vredosti, talente, novac, dugove iz prošlosti, ne daje uvek srećne okolnosti pa će oni Blizanci koji se nađu u nekoj tajnoj vezi imati priliv emocija, ali neće moći tu vezu da legalizuju i uživaju u otvorenoj ljubavi. Mladi rođeni u ovom znaku imaće više sreće u partnerstvu i novim poznanstvima posle 20. juna. Lepo poznanstvo i ljubav sa Vagom ili Rakom.

Zdravlje: Treba biti oprezan na polju zdravlja tokom meseca. Imate problem sa mišićima ekstremiteta, posebno ruke, u predelu ramena. To može da bude izloženost promaji, naročit ako radite na mestu koje je otvoreno često ili se nalazite u kancelariskim prostorijama koje nisu zaštićene. Očekujte polovinom meseca osetljivost i reakciju stomaka na neke namirnice. Preporuka – topaz kao kristal zaštite. 

RAK

Posao: Puni ste energije i samopouzdanja. Rakovi koji su u velikim firmama i sistemima imaju promenu na svom radnom mestu. Mogu da se obraduju, jer ono što su čekali duži period - mesecima - sad mogu da realizuju. Iako period retrogradnog Merkura može da utiče na sporiju realizaciju nekih planova, vi ste pravi profesionalac. Novac očekujete preko muških saradnika iz znaka Riba ili Jarca. 

Ljubav: Vaše emocije su uglavnom okrenute osobama koje su iz vatrenog sazvežđa jer sa njima imate odličnu komunikaciju, strast i mentalnu razmenu. Posebno je naglašena ljubav u periodu treće nedelje meseca. Verovatno ćete imati ljubav sa Lavom koji može da vam promeni ustaljen način razmišljanja. Ukoliko ste u braku ili vezi, morate da obratite pažnju na osobu koja je pored vas. Manje se izlažite osećaju ljubomore, nepoverenja. Mlade osobe mogu ostvariti strastvenu vezu sa jednim Bikom ili Blizancem.

Zdravlje: Početak meseca - do 10. juna - doneće dobro zdravlje. Već od druge nedelje meseca, Rak mora da povede računa o telu, kilogramima, načinu ishrane. Nije potrebno da se izlaže preteranim iscrpljujućim dijetama već da promeni način života. Najbolje bi bilo da ima partnera sa kojim ide na neki fitness ili bilo koji drugi trening. Preporuka – karneol kao kristal zaštite.


LAV

Posao: Prolazite kroz važnu fazu u životu. Niste doneli odluku o promeni posla u prošlom mesecu, pa će vas tokom ovog perioda mučiti iste muke. Ako želite da pokrenete nešto novo, onda neka to bude posle 18. u mesecu. Imaćete više psihološke snage i bolje ćete da razmišljate. Pokrenite se sa Bikom, Vagom ili Strelcem. Novac vam sada neće predstavljati neki problem jer oko sebe imate dobre saradnike.    

Ljubav: Mlade osobe neće imati problem u zavođenju i privlačenju partnera. Ali mogu imati problem sa jednim Bikom ili Škorpionom koji se često opire susretu sa vama. Morate ponekad da pokažete suptilnost, a manje vaš autoritet i snagu kojom osvajate. Lav koji nije u braku ili vezi ima priliku da ostvari vezu i to ozbiljnijeg karaktera sa mlađom osobom. Dobar period za izlazak i druženje jeste oko sredine meseca i sam kraj juna.

Zdravlje: Lav mora da poseti kardiologa. U pitanju je problem koji vučete više od mesec dana. Čuvajte svoj nervni sistem, izolujte se od stresa koliko je moguće. Vaša preporuka za revitalizaciju biće masaža raznim eteričnim uljima, anticelulit, relaks masaža. Posebno vam može pomoći šijacu i sve njegove tehnike. Preporuka – heliotrop kao kristal zaštite. 

horoskop-pxby.png
foto: Pixabay


DEVICA

Posao: Vaš vladar Merkur je ponovo retrogradan pa su, samim tim, umanjene šanse za početak nekog novog i kvalitetnijeg posla. Možda bi bio bolji predlog za sve pripadnike ovog sazvežđa da se usmerite na već postojeći posao, proširenje, nove ideje koje imate. Imaćete dobru saradnju sa Bikom, kao i uvek, što je za vas najbolji izbor, svakako. Nikako ne odbijajte saradnju sa Rakom ili Škorpijom. Novac očekujte češće tokom meseca. Više sreće sa finansijama od 13. u mesecu.   

Ljubav: Emotivno ste rasejani. Postoje dva ekstrema, dve grupe ovog znaka koje upadaju nekontrolisano u veze – ljubavne avanture ne tako perspektivno dobre i srećne za samu osobu. Ako ste od onih koje traže ljubav za sva vremena, očekujte da ćete biti nagrađeni osobom sa kojom već duži period imate prijatnu komunikaciju. Device u braku mogu da očekuju bolju komunikaciju sa supružnikom, posebno ako je on Vodolija ili Vaga.

Zdravlje: Osetljivi ste na svoju okolinu. Verovatno ćete imati dragog prijatelja koji će imati problem sa zdravljem pa će vas poneti emocija. Device koje su prešle ili ušle u šestu deceniju moraju da povedu računa o krvnim sudovima. Moguće su intervencije, operacije. Ne treba da se plašite. Ishod će biti dobar. Preporuka – sodalit kao kristal zaštite.

VAGA

Posao: Verovatno ćete imati manji problem sa karijerom ukoliko ste osoba iz javnog sektora. Ti problemi nisu uzrokovani vašim neradom ili lenjošću već okolnostima u kojima se nalazite. Morate da radite sve po redu i zakonu jer, kao prirodan znak pravde, osećate da može da vam se sruši ceo svet ukoliko sami ne poštujete pravila. Vage koje rade u poslovima trgovine, ugostiteljstva i turizma trebalo bi da imaju sreće u svom poslovanju jer im se vraćaju stalni klijenti koji su bili zadovoljni ranijim uslugama. Dobar period za novac često sredom ili vikendom u mesecu.   

Ljubav: Ovaj mesec bi bio dobar za otkrivanja vaše senzualnosti i unutrašnje snage. Vage koje su slobodne uživaće u udvaranju takođe slobodnih osoba, barem kad je reč o "duhu i telu". Međutim, to su i osobe koje često putuju zbog posla, a možda i osobe sa velikom imovinom. Mlade osobe će ući u vezu sa Bikom ili Ovnom i to će biti velika strast. Vage u braku ili vezi traže poverenje i odanost partnera, koji je pak često van kuće i pomalo rigidan prema ukućanima. Bolji period za komunikaciju biće od početka druge nedelje meseca.

Zdravlje: Ukoliko je bilo problema sa urinarnim traktom, bubrezima, bešikom, takvo stanje bi trebalo da se promeni posle 19. juna. Biće više napetosti i stresa na poslu zbog opšteg stanja u firmi pa ćete verovatno i vi sami biti napeti. Dobar period za zdravlje je, svakako, pred kraj meseca. Preporuka – čađavi kvarc kao kristal zaštite.ŠKORPIJA

Posao: Poslovno morate da budete vezani za Blizance koji vam daju energiju i brzinu u donošenju određenih odluka. Morate da obratite pažnju na saradnju sa vodenim znakovima koji mogu da vas odvedu više u neku vrstu iluzije ili da vas povežu sa osobama koje nisu preterano angažovane niti marljive. Škorpije koje rade u većim kompanijama imaju važan poslovni put u inostranstvo. Dobra saradnja i zarada su u velikom potencijalu posebno sa Ovnom ili Vagom. 

Ljubav: Emotivno, često razmišljate o pravim vrednostima koje nosi ljubavna veza. Ukoliko ste usamljeni, imate susret u jednom restoranu ili kod prijatelja sa osobom koja je jaka ličnost sa snažnim životnim stavovima. Škorpije u zajednici moraju da smanje unutrašnju tenziju i strahove koje imaju u braku. Partner nije neko ko je neprijatelj, već osoba koja želi da ukaže na loše stavove i postupke. Mlade osobe moraju biti operativnije u pronalaženju partnera kojeg žele. Ljubav sa Ovnom ili Lavom izvesna. 

Zdravlje: Ukoliko ste imali problem sa donjim delom kičme ili kolenima, sada možete da odahnete. Mlade devojke moraju da idu na češće kontrole kod ginekologa. Muške Škorpije problem sa krvnim pritiskom. Preporuka - zeleni i crni turmalin kao kristal zaštite.

STRELAC

Posao: Dobra komunikacija sa Rakom, Bikom ili Blizancima. Kako retrogradni Merkur traje tokom meseca, tako bi trebalo obnoviti saradnju sa jednim muškim Blizancem. Bik i Rak su dobri za saradnju, naročito kad je aktuelno uvećanje budžeta. Rak može da vam predloži neke nove ideje, pomogne oko realizacije. Inače ste osoba koja je laka za saradnju i sa vama je izvesno da će se zaraditi više novca. Bolji period za novac počinje od samog starta meseca. Posebno Strelčevi prve dekade treba da maksimalno iskoriste ovaj period.   

Ljubav: Ovo je dobar period za vaš znak. Puni ste pozitivne energije. Imate bolju komunikaciju sa partnerom u odnosu na prošli mesec i trudite se da zadovoljite želje voljene osobe. Ovo se sve odnosi na one koji su u braku ili vezi. Slobodne žene u ovom znaku moraju da pokrenu svoju emotivnu energiju, moguće je sa Bikom i to sa osobom sa kojom rade ili imaju poslovni sastanak. Mlade osobe imaju susret u školi ili na fakultetu. Mlađi muškarci Strelčevi bi trebalo da budu galantni prema devojkama. Želja za stabilnom vezom je na putu ostvarenja. 

Zdravlje: Samo prava i iskrena ljubav može da vas izleči i zaceli. Imate dobro zdravlje tokom meseca. Posebno su istaknuti aspekti za mlađe pripadnike rođene u ovom znaku, dok Strelčevi stariji od 40 godina imaju potrebu da provere krvni pritisak mada on po aspektima ne bi trebalo da bude previše problematičan. Preporuka – tirkiz ili lapis lazul kristali kao zaštita.


JARAC

Posao: Konačno se energija pokreće. Aspekti obećavaju više snage i volje za angažman na polju novih projekata. Sarađujte sa Vagom, Ovnom odlična saradnja. Kreativnost je nešto što vam otvara dušu i bez čega ne možete. Radićete poslove za ulepšavanje, nakit, garderoba, šminka. Možete imati finansijsku podršku jednog muškog Lava ili žene rođene u znaku Strelca. Novac vam neće predstavljati problem tokom meseca jer ćete uvek raditi i zarađivati neočekivano dobro.   

Ljubav: Konačno lep mesec za ovaj znak. Slobodne žene rođene u ovom znaku prirodno snažno privlače suprotan pol. Najviše udvarača će biti iz zemljanog sazvežđa. Jedan muški Bik ima veliku želju, oseća strast, ali i strah od vas. Budite pitomiji, suptilniji i nežniji ukoliko želite njegovu naklonost. Muške Jarčeve može privući jedna zauzeta dama iz sazveđa Škorpije. Jarac u braku ili vezi može biti do te mere šarmantan i privlačan da će ga zagledati mnogi mlađi muškarci ili devojke. Mladi imaju divan period za zabave, provode, lepa udvaranja.

Zdravlje: Vodite računa u periodu retro Merkura da ne ponavljate iste greške kada je zdravlje u pitanju. Ako imate osetljivo grlo onda nikako hladno, ukoliko imate višak kilograma, obavezno promenite ritam života jer će se oni, u suprotnom, još više nagomilavati. Starije žene rođene u znaku Jarca neka povedu računa o bubrezima. Preporuka – granat ili malahit kao kristal zaštite.  VODOLIJA

Posao: Vodolije koje žele da se osamostale morale bi to učiniti odmah. Ovo je period kada mogu same da pokrenu ne samo svoje ideje već i realan posao. Iako ste vezani za svoje dobre prijatelje, u ovom trenutku bi trebalo da potražite pomoć od jedne ambiciozne, uticajne Lavice. Mlade dame moraju da se više potrude kako bi pokazale kolektivu da vrede i da ono što one rade ne radi niko i nigde. Jednostavno, vi ste znak Unikat! Muške Vodolije idu na važan poslovni put. Od toga zavisi zarada. Novac zarađujete svake nedelje sve više.   

Ljubav: Emotivno, morate da pogledate istinu u oči. Posebno se to odnosi na žene u braku koje su sklone da trpe dosadan bračni život godinama i decenijama. Ipak će vam planeta Venera doneti mir u dom i mogućnost da na lep način i normalnom komunikacijom sredite vaše unutrašnje probleme. Dame koje su slobodne imaju poznanstvo sa muškarcem pomalo tradicionalnim i ne toliko raspoloženim za priču. Verovatno će biti rođen u znaku Bika ili Ovna, mada muškarac iz znaka Riba ima skrivene želje. Muškarac Vodolija želi da konačno ostvari jednu veliku ljubav sa ženom u znaku Device. To je osoba sa kojom se znate duže vreme.

Zdravlje: Osetljivi dupli organi. Jajnici, dojke, bubrezi, oči, uši. Niste preterano bolesni ali ste preterano emotivni i to narušava vaše zdravlje. Povedite računa u periodu retro Merkura kada mogu da vam se aktiviraju ovi organi kao zdravstveni problem. Kod muških Vodolija posebno bubrezi. Preporuka – ametist ili gorski kristal kao kristali zaštite.RIBE

Posao: Kaže narodna izreka "lepa reč gvozdena vrata otvara". Ne bi bilo loše da se i vi ponekad držite ovih izreka jer su istinite i potrebno vam je strpljenje i dobra komunikacija sa ostalim saradnicima da biste ostvarili dobre rezultate. Saradnja je dobra sa Lavom, Bikom i Vagom, posebno ako su suprotnog pola - mogu da vam donesu sreću i napredak. Novac možete da očekujete periodično. Imaćete dane kada zarađujete dosta, a biće dana kada ćete imati teškoća.

Ljubav: Imate snage za novu ljubav i to ćete iskoristiti. Čeka vas susret sa osobom iz bliže okoline ili sa posla. Morate da se ponekad potrudite više oko partnera. Vi ste jako senzibilni ali ponekad pokazujete svoja osećanja vrlo škrto. Ovog meseca imate dobar odnos sa Blizancima ili Bikom koji je uvek fatalan za vas. Žene u braku moraju da obrate pažnju da ne preteraju u prevelikoj pažnji prema suprugu, jer će ih tretirati kasnije kao sluškinju. Muškarci Ribe koji su često na poslovnom putovanju mogu osetiti izazov da uđu u avanturu sa jednom Devicom ili Škorpijom. 

Zdravlje: Pazite se povreda i to u samom domu. Moguće je da se okliznete, padnete nezgodno i napravite manju povredu glave ili ekstremiteta. Devojke moraju da obrate pažnju na štitnu žlezdu. Muškarci Ribe mogu imati čestu nesanicu. Krećite se više, trening i vožnja biciklom su dobre za zdravlje ovog znaka. Preporuka – labradorit ili ahat kao kristali zaštite.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR