Glas Javnosti

HOROSKOP ZA TRI ZNAKA KOJE ČEKA MNOGO PREVIRANJA : Neki će imati puno sreće, a neki iskušenja

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Tranziti koji će vladati tokom sezone ovog znaka Zodijaka nekima će ići naruku, a neke će naterati da preispitaju prioritete i donesu krupne odluke. Devica, Bik, Rak, Lav, Blizanci i Bik biće na klackalici života.

Lav

U narednih mesec dana bićete željni nežnosti, pažnje i razumevanja, pa ćete donekle obuzdati vašu pravu prirodu i emitovati energiju kakvu želite da vam drugi poklone. Mnogi će biti iznenađeni takvim obrtom, tim pre što ste donedavno bili spremni da “rušite planine” i to ste otvoreno pokazivali.

U vreme vladavine Raka spoznaćete svoju drugu stranu i tada verovatno privući u život osobe od kakvih ste do sada bežali. Ovo je vreme revidiranja liste prioriteta, pa prionite na posao.


Devica

Na poslu ćete trpeti pritisak. Moraćete da donesete odluku da li pristajete na nove uslove rada ili ne. Zbog okolnosti u radnom okruženju bićete nervozni i svadljivi i u komunikaciji sa partnerom, prijateljima i članovima porodice.

Pokušajte da razdvojite bitno od nebitnog i da rešite problem tamo gde on zaista postoji.

Rak

Sunce u vašem znaku, kao i ulazak Venere u vaš znak 18. jula učiniće da narednih šest nedelja budu najbolje u vašem životu od početka godine. Na poslu ćete dati maksimum i dobiti zaslužena priznanja, a nije isključena ni povišica.

Kad je reč o ljubavi, ili ćete se iznova zaljubiti u starog partnera ili ćete “preko noći” izgubiti glavu za osobom koju ste nedavno upoznali i uploviti u novu vezu. U svakom slučaju, ovo je za vas izvanredan period.


Blizanci

Uspesi na poslovnom i emotivnom planu vratiće vam veru u ljude. Istina, moguće je da ćete na poslu donekle nailaziti na ljubomorne poglede, ali nemojte dozvoliti da vam to umanji radost zbog postignutih uspeha i dobijanja zasluženih nagrada i priznanja.

U ljubavi ćete konačno poželeti da se skrasite. Osoba zbog koje vam “gore obrazi” je neko sa kim biste zaista mogli da budete u vezi “na duge staze”.

U vreme vladavine znaka Raka bićete rastrzani između želje da date svoj maksimum na poslu i da dignete ruke od svega i mirno sačekate rasplet situacije, bez straha da ćete se “naći na ulici”.

U ljubavi ćete poželeti da pobegnete, bilo da ste dugo u vezi ili braku, bilo da ste se tek upoznali sa nekim ko vam se dopada. Kontradiktorno ponašanje koje za vas nije karakteristično deluje vam primamljivo i izazovno u ovom periodu. Ali, ne zaboravite - gde god da se sklonite, nećete uspeti da ostanete sami sa svojim mislima piše Telegraf

Bik

Naporno ćete raditi i mnogo zarađivati, ali i mnogo trošiti. Pokušajte da obuzdate potrošačke želje, u suprotnom mogli biste da dočekate poslednju trećinu jula i početak sezone vatrenog Lava u dugovima.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP