Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. do 27. JUNA

Horoskop
Autor: Glas javnosti

OVAN (21.3. - 20.4)

Posao: Značajnu sumu novca možete potrošiti na nepotrebne namirnice iako bi bilo mudrije da to odložite jer ne znate koliko će kriza potrajati. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni, naročito noću. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito ako ste radno angažovani.

Ljubav: S ukućanima budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako oni insistiraju na ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljna emotivna kriza koju ćete teško prevazići.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.


BIK (21.4. - 21.5)

Posao: Potpuno ste svesni kojim putem morate krenuti ukoliko želite da bezbolno prođete kroz ovaj period. Sve što smislite da biste mogli da radite, nekako teško ide. Trenutne teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete. Ideje kojima se vodite nisu loše, samo je potrebno pravo vreme.

Ljubav: Predugi boravak u porodičnom okruženju kod vas izaziva tenziju i potrebu da pobegnete. Da biste obuzdali potrebu za slobodom, neophodno je da pronađete način da se bar na nekoliko sati dnevno osamite, makar stavili slušalice na uši i pustili muziku koja vam prija.

Zdravlje: Oprezno s lekovima.


BLIZANCI (22.5. - 21.6)

Posao: Pod velikim ste pritiskom jer se bliži trenutak kada ćete morati da donesete važnu odluku. Na vama je da pronađete način kako da svoje postupke opravdate. Budući da je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama jesu neprijatne ali i završiće se na najbolji mogući način.

Ljubav: Odnosi unutar porodice postaju sve napetiji. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste trenutnu kriznu situaciju shvatali neozbiljno. Vreme je da se disciplinujete i suočite s realnošću.

Zdravlje: Naspavajte se.

RAK (22.6. - 22.7)

Posao: Stiže vam novčani priliv, ali istovremeno i dodatni troškovi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje kojim ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo najpovoljnije za vas.

Ljubav: Podrška porodice vam je od velikog značaja, naročito ovih dana kada ste pod velikim pritiskom jer morate da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje: Čuvajte se infekcije.


LAV (23.7. - 22.8)

Posao: Rasplinuli ste se na mnogo strana odjednom. Mnogo toga ste započeli, mnogo je malih projekata koji vam se dopadaju, ali nijedan nije sam po sebi vredan da se samo njemu posvetite. Previše truda, malo rezultata, postajete umorni. Ne posustajte jer sve što sada uradite, piše nedeljni horoskop, u narednom periodu ćete na neki način kvalitetno naplatiti, bilo novcem ili novom pozicijom.

Ljubav: Inspiraciju pronalazite u osobi s kojom se dopisujete. Ukoliko se ovih dana odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaše tajne namere će biti razotkrivene.

Zdravlje: Kontrolišite apetit.

 

DEVICA (23.8. - 22.9)

Posao: Sve se razvija kako treba, ali se vi, ipak, osećate sputano i zarobljeno. Dobra strana takvog aspekta je u tome što pod pritiskom sjajno funkcionišete pa ćete, do kraja ovog perioda, bez obzira na osećaj neshvaćenosti, postići odlične rezultate u poslovima za koje mislite da nisu važni. To što budete ovih dana uradili, biće primećeno i nagrađeno.

Ljubav: Ostalim članovima porodice prepuštate inicijativu, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od odgovornosti jer ste umorni. Svesni ste da situacija može trajno poremetiti odnose s bližnjima, ali, ipak vas to ne pokreće.

Zdravlje: Nervoza.

VAGA (23.9. - 22.10)

Posao: Budite izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku vrstu agresije koja se može pojaviti u vašem okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda. Intenziviranje svih odnosa mogu biti prezahtevni za vas, pa i to može rezultirati nekontrolisanim izlivom besa kojem ste, ovih dana, skloni. Tenzija dolazi iz vaših strahova koje sve teže savladavate.

Ljubav: Prepuni ste pozitivne energije. Od problema se branite maštanjem i planiranjem budućnosti. Čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok se kriza ne završi. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste, ako se ne budete prizemljili odnosi mogu zahladneti.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.


ŠKORPIJA (23.10. - 22.11)

Posao: Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike nedoumice. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne trošite vreme na ljutnju i strahove već razmišljajte konstruktivno i držite obe noge na zemlji. Rešenje se nalazi ispred vas, ali za to je potrebno da, odbacivši iluzije, racionalno postupite.

Ljubav: Osetljivi ste na sve što čujete, do toga da ako neko opisuje svoje simptome, istovremeno ih i vi doživljavate. Do kraja nedelje tenzija može popustiti, ali samo pod uslovom ako izbegnete sredstva informisanja i mračne teme koje vas uznemiravaju.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

 

STRELAC (23.11. - 21.12)

Posao: Očekujete važnu odluku, ali ona ne stiže. Neki ljudi su vam nehotice preneli pogrešnu informaciju. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stiže nagoveštaj promena, a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega, za sada, nije u vašoj moći.

Ljubav: S jedne strane, žudite za slobodom, a s druge, prija vam da imate nekoga pored sebe. Nestabilno raspoloženje može da vas navede na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno sada uvoditi promene u odnosu s partnerom, dok ne vidite s čim raspolažete.

Zdravlje: Više se krećite.

JARAC (22.12. - 20.1)

Posao: Nedeljni horoskop vas upozorava da je za vas najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto treba da dokažete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer se svaka može razviti u ozbiljan sukob, naročito ako je to nešto što datira iz prošlosti. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i sada je krajnje vreme da razmislite o sledećem koraku. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Razmislite, možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se.

Zdravlje: Čuvajte se gripa.


VODOLIJA (21.1. - 19.2)

Posao: U ovom periodu vam stiže interesantan predlog koji u sebi sadrži neka nova rešenja koja se mogu sprovesti i nakon što trenutna kriza prođe. Ipak, budite pažljivi jer osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje, pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu.

Ljubav: Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana vas krive za sve. Osim toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može vas, nehotice, izdati.

Zdravlje: Nesanica.


RIBE (20.2. - 20.3)

Posao: Nedeljni horoskop upozorava da vas opterećuje tenzija koja vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su, zbog vaših nesmotrenih poteza, u izgledu neprijatnosti u vidu opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav: U porodici je izvor života. Pošto ste, ovih dana, usmereni na nju, imate pojačanu potrebu da sve držite pod kontrolom. Preterana briga o svima i svemu može izazvati ozbiljan pad raspoloženja i premor, a to obara imunitet. Obuzdajte svoju zabrinutost, posvetite sebi više pažnje.

Zdravlje: Problemi s kožom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP