Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 30. JANUAR: Očajavate i dramite zbog sitnica! Pravi dan za ispravljanje grešaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 30. januar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

OVAN

Iskoristite sve mogućnosti i ne žalite trud, posebno kada je posao u pitanju, jer sada trasirate put nekom novom poslu koji bi mogao biti aktuelan na duži vremenski period. Situacija sa partnerom Vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti. Najvažnije je da se strpite, jer će sve teći po planu. Osećate pojačanu osetljivost urogenitalnih organa.

BIK

Investicioni planovi i rešavanje finansijskih pitanja većim delom zaokuplja Vašu pažnju, a u vezi sa tim možete pokazati zavidnu veštinu i snalažljivost. Moguća su nova poznanstva sa osobama koja su prolaznog karaktera. Vaša harizmatičnost je naglašena zbog čega ćete privlačiti pažnju drugih ljudi. Muči Vas migrena.BLIZANCI

Vaše sposobnosti i veštine se ispoljavaju u komunikaciji i dogovorima, kako u poslu, tako i u privatnom zivotu. Ukoliko ste imali neprijatnih situacija sa partnerom, sada treba da ispravite sve brljotine. Čuvajte zdravlje!

RAK

Majstor ste da se istaknete u poslu i pokrenete stvari u svoju korist. Zato iskoristite sve svoje prednosti i kvalitete da bi ste postigli ono što želite i zaslužujete. Očekujte nenadani susret sa lepim dešavanjima. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se događajima, jer Vas sudbina vodi ka zajedničkom cilju. Smanjite stres i nervozu!

LAV

Sada je pravi dan za ispravljanje grešaka i nadoknadu propuštenih dobrih poslovnih prilika. Međusobna privlačnost je ta koja će Vam pomoći da donesete odluku. Potrudite se da ovu vezu produbite. Izražena Vam je osetljivost stomaka, pričuvajte se!

DEVICA

Počnite da sređujete papire u vezi za nasledstvom ili zaostavštinom. Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte! Mnogo radite, vredni ste i umor Vas savladava, pa se loše osećate.VAGA

Konačno ćete čuti nešto što pokušava da Vam kaže zadnjih dana i prihvatite sastanak koji će doneti pozitivan efekat kada su u pitanju finansije. Slobodne Vage mogu ući u avanturu i razmislićete da li da nastavite tu vezu. Preplašiće Vas partnerova strast! Osetljiva kolena i zglobovi.

ŠKORPIJA

Budite pažljivi u vezi administrativnih stvari, jer Vas mogu usporiti u realizaciji poslovnih projekata. Ukoliko ste u vezi, partner oseća pojačanje Vaše energije, koja Vam oboma prija. Previse se forsirate, smanjite stres!

STRELAC


Dok ne završite ono što je prioritetno, ne bi valjalo da započnete novi poslovni projekat. Naići ćete na poteškoće prilikom naplate Vaših ranijih potraživanja. Posvetite se maksimalno partneru, jer će to biti temelj za dalja dešavanja u Vašem zajedničkom životu. Prolazna glavobolja.

JARAC

Izbegnite nove investicije, naročito one većeg obima. Pružiće Vam se prilika da najzad zatvorite jednu finansijsku konstrukciju, što Vam donosi olakšanje. Očekujte svađe i konfliktne situacije sa partnerom. Strpljenjem i tolerancijom ćete ih prevazici. Vašoj koži je potrebna dodatna nega.

VODOLIJA

Mnogo bolje i lakše ćete se dogovarati sa ljudima koji dolaze sa strane, nego sa osobama iz svoje neposredne okoline. U vezi je prisutna nervoza, bez potrebe, opterećujete jedno drugo. Pokušajte diplomatijom da prevaziđete probleme. Smanjite cigarete!

RIBE

Niste dobili ono što ste očekivali, pod nekim izgovorima koji nemaju veze sa istinom. Pravi razlog je da se neko plaši Vas i Vaših sposobnosti, odnosno da u Vama vidi konkurenciju. Ukoliko ste sami, važno je napomenuti da jedna osoba stalno pokušava da Vam skrene paznju na sebe. Smanjite unos šećera, prenosi Stil Kurir.


BONUS VIDEO: Profesor Ratko Ristić o korupciji u našim institucijama

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR