Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Neke stvari vam ne idu od ruke, potražite pomoć i podršku! Nervoza!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 29. januar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

OVAN

Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu i bićete zadovoljni poslovnom situacijom danas. Nije vam baš povoljan dan kada su u pitanju osećanja, moguće je da ćete se osećati zapostavljeno. Pad imuniteta.

BIK

Dajte sve od sebe da budete posvećeni poslu ali vam neke stvari danas jednostavno ne idu od ruke. Moguće je da vaše nepoverenje i ljubomora prave veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa urinarnim traktom.

BLIZANCI

Ako želite da postignete poslovni uspeh važno je da budete spremni da zatražite nečiju pomoć i podršku. Moguće je da ćete rešiti da izađete iz veze u kojoj niste srećni. Uskoro vas očekuje nova ljubav. Moguća je nervoza.RAK

Imate veoma dobre aspekte na poslovnom polju i možete da očekujete sudbinski uspeh koji vam dolazi. Tražite pravu ljubav. Ne želite da pristanete na manje od onoga što vam je potrebno za sreću.: Povedite računa o bolovima.

LAV

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i sada vam je potrebno samo strpljenje. Spremni ste da pokažete svom partneru da ga volite i da ste spremni da se posvetite zajedničkim ciljevima. Prija vam fizička aktivnost.

DEVICA

Izbegavajte veća ulaganja na poslovnom polju i maksimalno se potrudite da budete posvećeni ciljevima. Možete da očekujete period u kojem vam neće biti sasvim lako da donesete nove ljubavne odluke. Izbegavajte alkohol.VAGA

Možete da očekujete manji konflikt na poslu, ali ćete uspeti sve da rešite ipak u svoju korist. Osećate se usamljeno tako da ćete pristati na novu ljubavnu ponudu iako vam možda taj partner ne odgovara. Čuvajte bubrege.

ŠKORPIJA

Imate dosta obaveza kojima ste posvećeni i važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo na ljubavnom polju potrebno je da budete slobodniji. Posetite lekara.STRELAC

Moguće je da ćete imati komplikacije koje se ne mogu rešiti sasvim lako. Na poslu vam treba dosta strpljenja. Sasvim neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja u vama budi osećaj privlačnosti. Manji problemi sa aritmijom.

JARAC

Vreme je da pokažete da ste spremni za poslovne promene koje su ipak neminovnost. Voljena osoba pokazuje da će maksimalno da se potrudi oko vašeg emotivnog odnosa. Ne izlažite se prevelikom naporu.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne bi trebali da očekujete veće stresove i tenzije sada. Niste sigurni kako da prihvatite partnerove reči. Moguće je da postajete posesivni i ljubomorni s razlogom. Osetljiv kardiovaskularni sistem.RIBE

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. U narednom periodu vas očekuje finansijsko poboljšanje. Potrebno vam je više razumevanja kako bi na ljubavnom polju sa partnerom ostvarili dobar odnos. Stomačni problemi.

BONUS VIDEO:  TAJNE RATOVANJA SVETSKOG CENTRA ZA ISPRANJE MOZGA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR