Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 20. APRIL: Idealan dan za kupovinu, divno vreme da prošetate (VIDEO)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 20. april i saznajte šta vam zvezde predviđaju.

Ovan
Za vas je trenutno sve posao i malo zabave. Želite da zaradite novac, odmah i sve vaše radnje idu ka tome. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, u sektor vaše karijere i društvenog statusa. Očekujte priliku na poslu koja može da da novi polet vašoj karijeri.

Bik
U odličnoj ste poziciji da steknete neko znanje i da napredujete u karijeri ili na ličnom nivou. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, obrazovni sektor.  Ako volite da učite i uživate u časovima koji uključuju umetnost ili čak kuvanja, organizovanja ili samopomoći, narednih nekoliko dana savršeni su za prijavu i uživanje u oblasti po vašem izboru.


Blizanci
Morate ići za onim što želite u životu, Blizanci, i to je zato što vam stvari neće doći tek tako. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vašu solarnu kuću zajedničkih resursa. Imate divnu priliku da otkrijete skrivene dragulje informacija koje vam omogućavaju da proširite svoj domet. Pokretanje biznisa ili povratak u školu? Vi birate.

Rak
Nosiš svoje srce u rukavu i sada je odlično vreme da počneš da proveravaš mogućnosti za partnerstvo. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vašu solarnu kuću obaveza. Ovo je sjajno vreme da počnete sa sadnjom semena da biste videli ko je takođe zainteresovan za neku vrstu projekta ili vrste dobrotvornog rada koji vam je na srcu i smatrate da je od koristi za neki cilj.

Lav
Koje zadatke znate da treba da obavite, ali ste predugo odlagali? Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vašu solarnu kuću dnevnih obaveza. Ovo je dan da označite stvari sa svoje liste obaveza i da počnete da se fokusirate na optimalnu produktivnost. Nijedan zadatak ne može biti premali ili veliki, a ako smatrate da ga mora obaviti neko drugi, iskoristite narednih nekoliko dana da pozovete tu osobu.

Devica

Ovo je divno vreme da prošetate po umetničkoj radnji, lokalnom rasadniku ili prodavnici za uređenje doma da biste dobili ideje za ukrašavanje.  Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vaš sektor strasti i kreativnosti. Možda ćete pronaći savršenu „uradi sam“ ideju za leto koju možete početi da planirate.


Vaga
Uvek postoji razlog za slavlje ljubavi, okupite se sa porodicom i rođacima i provedite opušteno vreme u druženju i smehu. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vaš sektor kuće i porodice. Možda biste želeli da imate redovnije večere sa porodicom ili neku novu rutinu koja vam omogućava da se češće sastajete. Budite inicijator ideje i oživite je.

Škorpija
Možete delovati kao nervozni ako niste svesni uticaja koje vaše reči i poverenje mogu imati na druge. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vaš sektor komunikacije. Ne volite da vređate druge, ali postoji tanka linija gde vaša iskrenost to može učiniti bez vaše namere.  Dakle, danas budite malo oprezniji i obratite pažnju na svoju publiku, uključujući govor tela kada delite svoje savete i mudrost. Ponekad ono što treba da se kaže može se najbolje izvesti kada je pravo vreme i kada je slušalac spreman.

Strelac
Naporno vam je na poslu, ali ako želite da zaradite više, ovo je vreme da se stisnete i dođete do toga. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vaš sektor novca. Ono što sejete, to ćete i žnjeti, imaćete produktivnu i profitabilnu nedelju.

Jarac
Nikada nije kasno da se vratite na fakultet ili da odlučite da želite da studirate određeni predmet.  Mesec ulazi u vaš horoskopski znak i vaš sektor ličnog razvoja. Ograničeni ste samo koliko i vaš način razmišljanja, pa ako imate želju da se bavite nečim, pogurajte se malo da idete za onim što želite od života, prenose Novosti.

Vodolija
Morate držati četvoro očiju otvoreno. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vašu solarnu kuću skrivenih neprijatelja. I, ovo bi mogli biti vaši duhovni vodiči koji vam dolaze da vam daju savet ili mudrost u nekoj situaciji. Ili možete biti primalac vizije od prijatelja i shvatiti da je važno da oni znaju šta ste zamislili.

Ribe
Vreme je da izađete i upoznate nove ljude, čak i ako vam je "glupo". Uvek je lepo upoznati nekoga na kafi i ćaskanju. Mesec ulazi u horoskopski znak Jarca, vašu solarnu kuću prijateljstva. Vrata se širom otvaraju da biste proširili svoju mrežu prijatelja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR