Glas Javnosti

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ova TRI horoskopska znaka se NAJLOŠIJE ljube, a jedan se ističe u tom neznanju

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Prema astrolozima postoje horoskopski znakovi koji ne znaju baš dobro da se ljube.

Evo o kojim znakovima je reč.

Svako ima svoj talenat, pa i kada je ljubljenje u pitanju neki od nas su manje ili više nadareni da partneru pruže veliko zadovoljstvo tokom poljubca.

Astrolozi tvrde da kvalitet poljupca može da zavisi i od toga sa kojim horoskopskim znakom se ljubite, kao i da postoje tri znaka koji nisu baš talentovani kada je ova disciplina u pitanju.

Evo o kojim znacima zodijaka je reč:


Jarac

Ovaj znak je proglašen za jedan od onih koji ne blistaju na polju ljubljenja, ali pre svega što se nimalo ne trude ako to rade sa osobom sa kojom nisu emotivno povezani. Dakle, ako vas vole, nećete imati problema na romantičnom polju, ali ukolko nemaju dovoljno jaka osećanja prema vama, sigurno ćete osetiti nezainteresovanost za akciju dobrog ljubljenja.

Vodolija

Ovaj znak će savršeno odgovarati ljudima koji vole da eksperimentišu i stalno isprobavaju nove načine ljubljenja. Dakle, stalno tragaju za nekom novom vrstom poljupca i tehnika ljubljenja kako im ne bi bilo dosadno. Međutim, ima ljudi kojima ovakvo istraživanje ne odgovara i vole da se drže oprobanih metoda za koje znaju da deluju, pa im eksperimentisanje koje Vodolija ima na umu ne odgovara.


Devica

Ovaj znak je poznat po svom perfekcionizmu i nisu loši kada je u pitanju ljubljenje, već su sami sebi prepreka zbog želje da sve bude savršeno. Umesto da se jednostavno prepuste uživanju i trenutku strasti, oni preterano razmišljaju o tome šta i kako bi trebalo uraditi i tako kvare trenutak. Iako je detaljno planiranje kome su sklone Device često veoma korisno, kada je u pitanju ljubljenje, ono nije baš poželjno jer nimalo nije romantično, prenosi Krstarica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR