Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Samo napred, ostvarićete SVE što ste naumili (VIDEO)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 19. februar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Akcenat ovog poslovnog dana strpljenju. Neke uplate novca mogu kasniti, i to može poremetiti vaše ranije planove. Ljubav: Očekuje vas zanimljivo putovanje i veoma romantičan izlazak sa partnerom. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednu neodoljivu Vagu. Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Pred vama je važan sastanak na kojem ćete morati da donesete važne odluke. Finansijski dobitak. Ljubav: Harmoničan period i dalje zbližavanje sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju. Zdravlje: Probavne smetnje.

Blizanci

Posao: Danas su planete na vašoj strani. Poći će vam za rukom da obavite više poslova u isti mah. Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubavna romansa na putovanju. Nećete odoleti šarmu jedne Vage. Zdravlje: Nervoza i stres.Rak

Posao: Retrogradne planete mogu vam doneti zastoje i odlaganja u realizaciji važnih poslova. Uprkos tome, važno je da ispunite strpljenje istrajnost. Ljubav: Harmonizacija i zbližavanje u vašem odnosu sa partnerom. Zdravlje: Nervoza.Lav

Posao: Čuvajte svoje poslovne tajne i ne odajte ih ni najboljim prijateljima. Konkurencija pokušava da vas ugrozi. Ljubav: Poznanstvo sa novom osobom može vam doneti nepredvidljive situacije. Nova avantura. Zdravlje: Pojačan stres.

Devica

Posao: Neočekivani troškovi mogu vam zadati probleme. Budite oprezni sa novim poslovnim saradnicima. Ljubav: Planete vam pružaju podršku da ponovo uspostavite harmoničan odnos sa partnerom. Zdravlje: Dobro.

Vaga

Posao: Stekli ste odlična poznanstva koja će vam pomoći u pronalasku novog posla. Planete pružaju podršku svima koji se bave privatnim biznisom. Ljubav: Nalazite se pred iskušenjem da uđete u tajnu vezu. Budite oprezni, situacija može biti delikatna. Zdravlje: Nesanica i nervoza.
Škorpija

Posao: Usredsredite se na ključni deo posla. Važno je da poštujete prioritete i da uspostavite odličnu komunikaciju sa saradnicima. Ljubav: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni da ne biste ušli u komplikovane odnose. Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Uprkos velikom broju retrogradnih planeta, povoljni aspekti vašeg vladara, Jupitera, doneće vam napredak u saradnji sa inostranstvom. Ljubav: Nalazite se u periodu sudbinskih ljubavi. Moguća je ljubav na prvi pogled sa jednim Lavom. Zdravlje: Osetljivost grla.Jarac

Posao: Akcenat ovog dana je na finansijama. Problemi mogu da nastanu oko zastoja u isplatama ili nekih dugova i pozajmica. Ljubav: Razmirice sa partnerom mogu vas izbaciti iz takta. Neophodan je kompromis. Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Posao: Proširenje kruga poslovnih saradnika i nova poznanstva stvoriće vam nove perspektive u karijeri. Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Blizanca. Ljubav na prvi pogled. Zdravlje: Nervoza i pojačan stres.

Ribe

Posao: Ovaj dan će biti zanimljiv po tome što ćete biti u situaciji da završite rad na nekom velikom projektu. Stabilizacija na finansijskom planu. Ljubav: Obnavljanje komunikacije sa bivšim partnerom može vam doneti dilemu da li da nastavite priču s tom osobom. Zdravlje: Stomačni problemi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR