Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 18. APRIL: Naporan rad konačno počinje da se isplaćuje, oprezno s novcem!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 18. april i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Konfrontacija različitih mišljenja obeležiće ovaj dan. Nervira vas neko ko vam se stalno meša u posao. Ljubavna avantura sa osobom koju upoznajete na kraćem putovanju inspirisaće vas na duže staze. Puni ste ljubavnog zanosa. Glavobolja.

Bik


Finansijski problem može da dovede do zastoja u realizaciji vašeg cilja. Budite oprezni u rukovanju novcem. Konflikt sa partnerom oživeće ponovo neki stari problem. Ovog puta rešenje nećete moći da odložite. Zubobolja. Zanemarili ste usnu duplju.

Blizanci

Akcenat je na poslovnim razgovorima i susretima. Ipak, nedorečenost može da stvori nesporazume i zastoj u saradnji. Uživate sa partnerom u svakom trenutku. Očekuje vas vrlo romantično zajedničko putovanje i zbližavanje. Odlično se osećate.Rak

Imate jedinstvenu priliku da završite rad na dugotrajnom projektu. Naporan i predan rad će vam se isplatiti. Partner je pokazao ljubomoru, ali to ne može narušiti vaš odnos. Možda vam je upravo to pokazatelj njegove ljubavi. Alergija, obratite se alergologu.

Lav

Pripremite rezervni plan jer vas danas očekuju nepredviđene okolnosti. Zastoj u isplati može stvoriti problem. Slobodni Lavovi prepuštaju se uživanju na putovanjima gde ih čeka uzbudljiva ljubavna avantura. Nervoza, zbog stresa na poslu.

Devica

Prestrogi ste prema sebi, postigli ste najvažniji deo zacrtanog plana. Uskoro slede priznanja i pohvale nadređenih. Početak nove veze donosi vam samopreispitivanje u pogledu toga kuda vodi vaša veza sa novim partnerom. Premoreni ste. Umete da se precenite.


Vaga

Do vas mogu da dođu spletke koje šire neke osobe sa posla koje nisu dobronamerne prema vama. Ne obazirite se na to, sledite svoj plan. Nesporazum sa partnerom možete rešiti spremnošću na kompromisno rešenje. Bolovi u nogama.

Škorpija

Nepredviđene okolnosti mogu biti uzrokovane od strane problematičnog saradnika. Neku saradnju ćete morati da raskinete. Vašu porodicu ponovo muči isti problem. Ovog puta ne može da se odlaže njegovo rešenje. Bolovi u vratu.

Strelac

Problem u komunikaciji ili nesporazumi mogu pokvariti inače dobru atmosferu ovog poslovnog dana. Ispoljite strpljenje, diplomatiju, pre svega. Ljubav na prvi pogled doprinela je tome da izgubite tlo pod nogama. Pa ipak, ne preterujte u očekivanjima. Nedostatk vitamina, potreban je unos povrća i voća.

Jarac

Neophodno je da danas usporite tempo. Sagledajte celu sliku i izaberite najveće prioritete. Partner vam zamera da mu ne posvećujete dovoljno vremena. Iskoristite vreme odmora da mu se više posvetite. Depresivnost, koja može preći u anksioznost. Posavetujte se sa psihologom na vreme.

Vodolija

Od izuzetnog je značaja da se dobro organizujete, jer će od toga zavisiti koliko će vam ovaj dan biti uspešan. Vaš odnos sa partnerom prošao je kroz prilično veliku krizu. Pokažite veće razumevanje prema partneru. Premoreni ste. Potreban vam je odlazak na neko usamljeno mesto.

Ribe

Finansijska situacija nije onakva kakvu ste očekivali. Danas ćete improvizovati rešenja, jer vam može nedostajati novca. Odnos sa partnerom prošao je kroz iskušenja i lavirinte nepoverenja. Položili ste veliki ispit, sledi dalje zbližavanje. Disbalans hormona. Obavezna je kontrola.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR