Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 17. APRIL: Iznenađenja nisu isključena, stvari idu svojim tokom

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 17. april i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Dosta razmišljanja, planova obeležiće ovu nedelju kod najtipičnijih Ovnova. Ipak, ne zamarajte se suviše, odmorite biće prilike još koliko sutra da se dokazujete na poslovnom polju.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Opustite se, odmorite ali i obavite bar one neophodne pripreme za novi poslovni dan.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili par nerazjašnjenih detalja u vezi voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za razne aktivnosti, ali na prvo mesto stavite odmor i opuštanje.

Ljubav: Ova nedelja može doneti finu priliku za novo poznanstvo u sferi ljubavi. Za početak biće dovoljno da iskoristite svoj blizanački šarm.

Zdravlje: Odlično.


Rak

Posao: Rakovi bi ovaj dan mogli da očekuju neke razgovore i dogovore na porodičnom nivou. Uživajte sa svojim najbližima.

Ljubav: Budite opušteni i otvoreno iskažite svoje emocije prema osobi do koje vam je stalo. Biće vam uzvraćeno višestruko.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nije loš dan za sumiranje rezultata i pravljenje planova za nove poslovne izazove. Konsultujte još nekoga pre nego što nove ideje stavite na papir.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete tokom ovog dana više prijatnih ljubavnih iznenađenja, posebno ukoliko ste planirali neki izlazak.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Device gotovo uvek nađu neku dodatnu zanimaciju tako da im ni tokom ovog drugog dana vikenda neće biti dosadno što se obaveza tiče.

Ljubav: Višak slobodnog vremena i energije mogli bi da iskoristite da dogovorite i sprovedete u delo lepe zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.


Zdravlje: Odlično.
Vaga

Posao: Drugi dan vikenda donosi solidne aspekte da Vage malo realnije sagledaju aktuelnu poslovnu situaciju i bolje se pripreme za naredni period.

Ljubav: Razmislite i pokušajte da preuzmete kontrolu u sferi ljubavi u svoje ruke. Imate priliku da uspete u svojim namerama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, ukoliko ne, odmarajte trebaće vam energije za naredni period.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Rasterajte senke sumnje koje vas mogu mučiti ovog dana i pokušajte da budete opušteniji.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Ne uzbuđujte se previše ukoliko ne uspete danas da sve što ste isplanirali od obaveza završite. Ipak je nedelja, potreban vam je i predah.

Ljubav: Opušteno ponašanje vam je potrebno u sferi ljubavi, naročito ako imate nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva danas ima realne šanse da sve obaveze završe na vreme, a opet ostave dovoljno vremena i za preko potreban odmor.

Ljubav: Nekako je najlogičnije da se danas prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana, a vi se opustite i uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


Vodolija

Posao: Manje više sve je pod vašom kontrolom i realizacija planova za danas se ne dovodi u pitanje.

Ljubav: Stvari idu svojim tokom, a na vama je da se što više opustite i ne razmišljate unapred. Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom i uživajte u odmoru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Iako niste na optimumu energije, nema razloga za potpunu pasivnost. Ako ništa drugo, onda iskoristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, prijaće vam.

Ljubav: Danas niste na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegnete prepirke i sitne čarke.

Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte unos vitamina, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR