Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 15. JANUAR! Dolazite do novih ideja koje će vam za posao biti veoma korisne...Očekujte PROMENE!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 15. januar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

OVAN

Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Dolazi faza u kojoj ćete imati priliku da vidite da je sve vredelo truda. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi ona je sumnjičava. Bavite se sportom!

BIK

Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite sve na vreme. U vašoj vezi dolazi do nekih nesporazuma koji bi mogli da vas poremete. Imate osećaj da se partner menja. Čuvajte bubrege.

BLIZANCI

Očekuje vas mnogo izazova koji bi mogli da vam donesu poslovne dileme i nedoumice. Ne osećate više istu dozu ljubavi prema voljenoj osobi i primećujete kako se udaljavate od nje. Problemi sa urogenitalnim traktom.

RAK

Imate osećaj velikog olakšanja jer vam se problemi na polju posla konačno pozitivno rešavaju. Trenutna situacija na polju ljubavi vam se ne dopada i niste baš zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Imunitet vam je oslabljen.

LAV

Dok ne raskrstite ono što je ostalo nedovršeno na poslovnom polju u prošlosti nećete biti poslovno stabilni. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vas brine, odnos sa partnerom ne ide baš dobro. Ubrzan rad srca.

DEVICA

Moguće je da će doći do manjih komplikacija na vašem poslu danas. Zabrinuti ste zbog raznih prepreka. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je veoma uporan. Niste sigurni kako postupiti. Grudni koš je osetljiv.

VAGA

Do rešenja problema koje imate dolazi postepeno i sada i sami vidite da svetlo na kraju tunela postoji. Vaš partner stalno pokazuje da nije srećan u vezi sa vama, a vama jako smeta njegovo ponašanje. Sinusi su vam osetljivi.

ŠKORPIJA

Potrebno vam je vreme da ostvarite planove koje imate. U budućnosti ćete biti veoma uspešni. Iako ste svesni teških okolnosti koje prate vašu vezu, ne želite da odustanete od osobe do koje vam je stalo. Povećan apetit.

STRELAC

Trudite se da nađete dobar posao koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Spremni ste da radite na poslovnoj edukaciji. Trenutni partner vam više ne odgovara i sve ste spremniji za konačan prekid te veze. Povišen krvni pritisak.

JARAC

Sreća je na vašoj strani, pa vam poslovna situacija dolazi do razrešenja zbog kojeg ste prilično zadovoljni. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje veze koja bi mogla da se odvija u tajnosti. Nesanica vas muči.

VODOLIJA

Ukazuje vam se nova poslovna prilika koju ćete morati da iskoristite u narednom periodu ako želite napredovanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove nesuglasice i trzavice na polju emocija. Nervna napetost.

RIBE

Dolazite do novih ideja koje će vam za posao biti veoma korisne. Ulazite u period jako dobrih promena. Promenili ste mišljenje o voljenoj osobi i sada polako vaša osećanja ka njoj jenjavaju. Imate mnogo energije u sebi.

BONUS VIDEO: MILAN ŠARAC: OVO JE PREDVIDELO SMRT TOME ZDRAVKOVIĆA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR